Η πρώτη αντίδραση από τη Δέσποινα Βανδή μετά την περιπέτεια του Βασίλη Μπισμπίκη
Η Δέσποινα Βανδή έστειλε το δικό της μήνυμα μετά την περίπετεια που είχε ο Βασίλης Μπισμπίκης με την υγεία του.
Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.
Ο αγαπημένος ηθοποιός υπέστη έμφραγμα την Πέμπτη με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση στεντ.
Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει, αλλά όλα καλά. Αυτό είναι το σημαντικό. Όλα υπέροχα
Οι γιατροί είχαν εντοπίσει ότι οι αρτηρίες του ήταν βουλωμένες και όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο έπαθε και δεύτερο έμφραγμα.
Ωστόσο, ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει διαφύγει τον κίνδυνο και αναμένεται τις επόμενες ημέρες – ενδέχεται και σήμερα, Σάββατο (9/3) – να πάρει εξιτήριο.
Το ευχαριστώ από τη Δέσποινα Βανδή
«Μια σχετική ταλαιπωρία υπάρχει, αλλά όλα καλά. Αυτό είναι το σημαντικό. Όλα υπέροχα» σημείωσε χαρακτηριστικά η λαμπερή τραγουδίστρια.
Το βίντεο μάλιστα που επέλεξε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συνόδευε το ευχαριστώ της για τις ευχές που δέχτηκε από τον κόσμο.
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και τα άπειρα μηνύματα! Τέλος καλό, όλα καλά!», υπογράμμισε η Δέσποινα Βανδή.
- Βραζιλία: Ανησυχεί για πιθανή στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ
- Νέα ομάδα, νέα πόλη, νέος Γιάννης και νέο νούμερο: Ποιον αριθμό επέλεξε ο Αντετοκούνμπο στους Χιτ (pic)
- Η Ουκρανία εκτόξευσε πάνω από 400 drones προς τη Μόσχα πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ
- Γελασμένη η κυβέρνηση εάν πιστεύει ότι έχει τελειώσει η υπόθεση των υποκλοπών – ιδίως όταν πρώην πρωθυπουργός προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
- Κίνα: Τουλάχιστον 10 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι από τις καταρρακτώδεις βροχές και τους ανεμοστρόβιλους
- Λόρεν Μπένετ: Πέθανε η τραγουδίστρια που συμμετείχε στο Party Rock Anthem των LMFAO
- ΠΑΣΟΚ: Ο εκτός γραμμής Σγουρός, οι δύο εικόνες του κόμματος και το σχέδιο «Αττική»
- Ζλάταν για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Όμηρος του εγώ του η Πορτογαλία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442