Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι δύσκολες ώρες της Νάταλι Πόρτμαν με το διαζύγιο μετά την απιστία

Οι δύσκολες ώρες της Νάταλι Πόρτμαν με το διαζύγιο μετά την απιστία

Η Νάταλι Πόρτμαν πέρασε δύσκολες στιγμές μετά την αποκάλυψη της απιστίας του συζύγου της που οδήγησε και στον οριστικό χωρισμό τους.

Η Νάταλι Πόρτμαν φέρεται να δυσκολεύτηκε αρκετά όταν έληξε στα κρυφά ο εντεκαετής γάμος της με τον Benjamin Millepied.

«Αρχικά ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη, αλλά οι φίλοι της μαζεύτηκαν γύρω της και τη βόθησαν να περάσει το χειρότερο» σημείωσε γνώστης στο People.

«Η Νάταλι βγαίνει από μια πραγματικά δύσκολη και επίπονη χρονιά, αλλά έχει βγει από την άλλη πλευρά πιο δυνατή και βρίσκει χαρά στην οικογένεια, τους φίλους και τη δουλειά της».

Ήταν την Παρασκευή που αποκαλύφθηκε πως οι διαδικασίες του διαζυγίου της Νάταλι Πόρτμαν οριστικοποιήθηκαν. Το πρώην λαμπερό ζευγάρι δεν έχει εκδώσει ακόμα δήλωση για τον χωρισμού του.

Το διαζύγιο της Νάταλι Πόρτμαν από τον Benjamin Millepied έρχεται μήνες μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει λόγω της σχέσης του χορογράφου με την 25χρονη ακτιβίστρια Camille Etienne.

«Προσπαθούσαν να δουλέψουν για τον γάμο τους, αλλά αυτή τη στιγμή έχουν τελειώσει όλα» σημείωσε πηγή τον περασμένο Αύγουστο στο Us Weekly.

To PageSix είχε επίσης αναφέρει τον Ιούνιο του 2023 πως η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο Γάλλος χορογράφος πάλευαν για να σώσουν τον γάμο τους μετά το σκάνδαλο απιστίας.

«Δεν έχουν χωρίσει και προσπαθούν να διορθώσουν τα πράγματα. Ο Ben κάνει ό,τι μπορεί για να τον συγχωρήσει η Νάταλι Πόρτμαν. Αγαπάει τη γυναίκα του και την οικογένειά τους» σημείωνε πηγή εκείνη την εποχή.

Ήταν το γαλλικό περιοδικό Voici που δημοσίευσε φωτογραφίες του Millepied με την Etienne να μπαίνουν χωριστά στο γραφείο του τον περασμένο Μάιο για να βγουν μετά από δύο ώρες πάλι χωριστά.

Ήταν τότε που το δημοσίευμα ισχυρίστηκε πως η Νάταλι Πόρτμαν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της την απατούσε.

Λίγο μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν, το λαμπερό ζευγάρι προσπάθησε να έχει ένα ενιαίο μέτωπο και φιλήθηκε δημόσια.

Ακόμα και μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, η Νάταλι Πόρτμαν φαινόταν ευδιάθετη, φορώντας το πιο λαμπερό της χαμόγελο σε μια σόλο εμφάνισή της σε ποδοσφαιρικό αγώνα στις αρχές Ιουνίου.

Λίγες ημέρες μετά, η σταρ του «May December» φόρεσε περήφανα τη βέρα της στο French Open.

Η κατάρρευση της Νάταλι Πόρτμαν

Άρχισε, ωστόσο, να καταρρέει αργότερα εκείνη την εβδομάδα και απαθανατίστηκε να συγκινείται ενώ συνομιλούσε με τον Millepied σε ένα παγκάκι στο πάρκο.

Κάποια στιγμή εθεάθη να σκουπίζει τα δάκρυά της κάτω από τα μεγάλα γυαλιά της.

Σχεδόν δύο μήνες αργότερα εθεάθη χωρίς τη βέρα της στο Σίδνεϊ, πυροδοτώντας τις εικασίες ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει οριστικά.

Η Νάταλι Πόρτμαν και ο Benjamin Millepied γνωρίστηκαν το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας «Black Swan», την οποία χορογράφησε ο ίδιος.

Παντρεύτηκαν το 2012 και απέκτησαν τον 12χρονο Aleph και την 7χρονη Amalia.

Παρά το διαζύγιό τους, η Νάταλι Πόρτμαν και ο Benjamin Millepied φαίνεται να τα πηγαίνουν καλά με τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους και τον περασμένο μήνα εθεάθησαν να απολαμβάνουν όλοι μαζί ένα μεσημεριανό ραντεβού.

Ένας φίλος του πρώην ζευγαριού είπε επίσης στο People Friday πως η μεγαλύτερη προτεραιότητα της ηθοποιού ήταν να εξασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση για τα παιδιά της.

«Αυτή και ο Ben αγαπούν πραγματικά τα παιδιά τους και είναι εξίσου επικεντρωμένοι στο να είναι οι καλύτεροι γονείς στη συνεπιμέλεια. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό» υπογράμμισε η πηγή.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024