Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενδιαφέρον από MLS και Γουέστ Χαμ για τον Ρόις

Ενδιαφέρον από MLS και Γουέστ Χαμ για τον Ρόις

Ο Μάρκο Ρόις το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος από την Ντόρτμουντ και υπάρχει ενδιαφέρον από τις ΗΠΑ και την Γουέστ Χαμ για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Ο Μάρκο Ρόις αποχωρεί στο τέλος της σεζόν μετά από 12 χρόνια σπουδαίας καριέρας με τη φανέλα της Ντόρτμουντ και πιθανότατα θα συνεχίσει τη διαδρομή του στα γήπεδα των ΗΠΑ και στο πρωτάθλημα του MLS, ενώ ΜΜΕ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από την Αγγλία και τη Γουέστ Χαμ.

Ο 34χρονος επιθετικός, του οποίου το συμβόλαιο με την Μπορούσια ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, είναι ελεύθερος να συζητήσει ένα προσύμφωνο με συλλόγους του εξωτερικού και ήδη είναι σ’ επαφές με ομάδες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Φέρεται μάλιστα να έχει προτάσεις από τους Λος Αντζελες Γκάλαξι και τη Νέα Υόρκη FC, ενώ από την Αγγλία η Γουέστ Χαμ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του.

Ο Ρόις εντάχθηκε στο ρόστερ της Ντόρμουντ το καλοκαίρι του 2012, προερχόμενος από την Γκλάντμπαχ, και από τότε έχει πάνω από 400 συμμετοχές και 117 γκολ, ενώ στην εθνική Γερμανίας αγωνίστηκε 48 φορές και πέτυχε 15 γκολ. Τη φετινή σεζόν ο Γερμανός άσος έχει έξι γκολ και επτά ασίστ στο ενεργητικό του.

Το «φλερτ» με την Γιουνάιτεντ

Τον Ιανουάριο του 2023 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε προσπαθήσει να κάνει δικό της τον Μάρκο Ρόις, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Ο έμπειρος άσος ήταν στην κορυφή της λίστας του Έρικ Τεν Χαγκ, αλλά τελικά δεν υπήρξε «γάμος» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είχαν γράψει εκείνη την εποχή τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, είχε συναντηθεί με τον ατζέντη του Μάρκο Ρόις. Ομως, τελικά δεν υπήρξε happy end.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024