Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «BHMAGAZINO» με τον ΛεΜπρον Τζέιμς στο εξώφυλλo

Το «BHMAGAZINO» με τον ΛεΜπρον Τζέιμς στο εξώφυλλo

Αυτή την Κυριακή 10 Μαρτίου το «BHMAGAZINO», που κυκλοφορεί όπως πάντα με «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», κάνει αφιέρωμα στον ζωντανό θρύλο του NBA, ΛεΜπρον Τζέιμς.

Το «BHMAGAZINO» που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 10 Μαρτίου όπως πάντα με «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» φιλοξενεί στο εξώφυλλό του τον ΛεΜπρον Τζέιμς. Ο ζωντανός θρύλος του ΝΒΑ και του παγκόσμιου μπάσκετ, βρίσκεται για μια ακόμα φορά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Ο 39χρονος άσσος του ΝΒΑ ξεπέρασε το όριο των 40.000 πόντων, «τρελαίνοντας» κυριολεκτικά τα πλήθη σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ποιος όμως μπορεί να σταματήσει τον φοβερό και τρομερό ΛεΜπρον Τζέιμς, που έχει ήδη προσθέσει περισσότερους από 1.700 πόντους διαφοράς μεταξύ του δικού του ρεκόρ και εκείνων του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, το οποίο είχε σημειωθεί τον Απρίλιο του 1984, οκτώ δηλαδή μήνες πριν γεννηθεί ο ίδιος;

Το ρεκόρ του ΛεΜπρον «ανήκει» σε μια λίστα που είναι μάλλον απίθανο να σπάσει. Διαβάστε το ρεπορτάζ για τον ΛεΜπρον Τζέιμς, έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές μπάσκετ όλων των εποχών και «ταξιδέψτε» στον μαγικό του κόσμο.

Στο «BHMAGAZINO» αυτής της Κυριακής μπορείτε να διαβάσετε αποκλειστικά θέματα για την τέχνη, τις επιστήμες, την οικονομία, την επιχειρηματική ζωή, το περιβάλλον, να «πετάξετε» σε χώρες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κ.α.

Και αυτή την Κυριακή το “BHMAGAZINO” είναι εξαιρετικό…

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024