Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευαγγελισμός: Πρώτη εφημερία χωρίς εισαγωγή κρούσματος Covid μετά από 4 χρόνια - Η ανάρτηση του διοικητή

Ευαγγελισμός: Πρώτη εφημερία χωρίς εισαγωγή κρούσματος Covid μετά από 4 χρόνια – Η ανάρτηση του διοικητή

Για πρώτη φορά, χθες, ημέρα εφημερίας για τον Ευαγγελισμό, δεν υπήρξε εισαγωγή κρούσματος κορονοϊού

Χωρίς καμία εισαγωγή εισαγωγή ασθενή με κορονοϊό, για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, ήταν η χθεσινή (6/3) εφημερία για το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, έκανε γνωστή τη σημαντική αυτή είδηση με ανάρτησή του στο Facebook.

«Για πρώτη φορά μετά από 4 ολόκληρα χρόνια κλείσαμε την εφημερία με μηδενικές εισαγωγές covid! Σίγουρα δε μπορούμε να μιλήσουμε για τέλος της πανδημίας αλλά είναι πραγματικά ελπιδοφόρο. Προσεχώς θα έχουμε περισσότερα στοιχεία ώστε να υπάρχουν ασφαλή συμπεράσματα», ανέφερε στην ανάρτησή του ο διοικητής του Ευαγγελισμού.

«Καμπανάκι» ΠΟΥ: «Η επόμενη πανδημία είναι θέμα του πότε και όχι του αν»

Την ίδια στιγμή, ο επικεφαλής του ΠΟΥ προειδοποίησε εκ νέου ότι έρχεται μία ακόμα πανδημία και ότι είναι πλέον θέμα χρόνου.

Ο Tedros Adhanom Ghebreyesus έκανε έναν απολογισμό για την πανδημία του κορονοϊού  και αναφέρθηκε στο πώς τα εμβόλια άργησαν πάρα πολύ να φτάσουν στις «φτωχότερες χώρες του κόσμου, γεγονός που κατέληξε να κοστίσει ζωές».

Ακόμη, τόνισε ότι οι κακές στιγμές θα έρθουν και πάλι, καθώς θα συμβεί άλλη μια πανδημία, σημειώνοντας ότι ο κόσμος δεν είναι πραγματικά έτοιμος να την αντιμετωπίσει. «Η επόμενη πανδημία είναι θέμα του πότε, όχι του αν και ο κόσμος είναι απροετοίμαστος», προειδοποίησε ο επικεφαλής του ΠΟΥ.

«Η Covid-19 ήταν μια ασθένεια Χ – ένα νέο παθογόνο που προκάλεσε μια νέα ασθένεια – αλλά θα υπάρξει μια άλλη ασθένεια Χ, ή μια ασθένεια Υ ή μια ασθένεια Ζ. Και όπως έχουν τα πράγματα, ο κόσμος παραμένει απροετοίμαστος», είπε.

Πρόσθεσε ότι αν αύριο συνέβαινε μια άλλη πανδημία, θα αντιμετωπίζαμε «πολλά από τα ίδια προβλήματα» που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας από το 2020 έως το 2022.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024