Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έκαναν «Τζόκερ» σε εξώφυλλο την Κιάρα Φεράνι - Απειλεί με μηνύσεις η Influencer

Έκαναν «Τζόκερ» σε εξώφυλλο την Κιάρα Φεράνι – Απειλεί με μηνύσεις η Influencer

Το ιταλικό εβδομαδιαίο περιοδικό L' Espresso παρουσιάζει, στο τελευταίο του εξώφυλλο, φωτογραφία της γνωστής influencer Κιάρα Φεράνι, με επεξεργασία που την κάνει να μοιάζει με τζόκερ.

Το ιταλικό εβδομαδιαίο περιοδικό L’ Espresso παρουσιάζει, στο τελευταίο του εξώφυλλο, φωτογραφία της γνωστής influencer Κιάρα Φεράνι, με επεξεργασία που την κάνει να μοιάζει με τζόκερ.

«Ένα πολυσύνθετο δίκτυο εταιριών, μια ατέλειωτη σειρά από μερίδια μετοχών. Με ιδιαίτερους εταίρους, μάνατζερ υπό έρευνα και εργαζόμενους με χαμηλές απολαβές, η infulencer ηγείται μιας αυτοκρατορίας όπου η διαφάνεια δεν αποτελεί συνήθεια», γράφει το περιοδικό.

Απειλεί με μηνύσεις η Κιάρα Φεράνι

Όπως έγινε γνωστό, η Κιάρα Φεράνι εξουσιοδότησε τους δικηγόρους της να αξιολογήσουν τη δυνατότητας προσφυγής σε κάθε ένδικο μέσο, συμπεριλαμβανομένου του αιτήματος χρηματικής αποζημίωσης για πρόκληση περιουσιακής ζημίας και μη, κατά της εταιρίας που εκδίδει το L’ Espresso.

Ο σύζυγός της ιταλίδας influencer, ο ραπ τραγουδιστής Φέντετς, απάντησε εξοργισμένος ότι «τώρα περιμένει από το συγκεκριμένο περιοδικό, να ξεκινήσει έρευνα στην οποία να ασχοληθεί με τις δραστηριότητες και το παρελθόν του εκδότη του, του ιδιοκτήτη εταιριών του πετρελαϊκού τομέα, Ντονάτο Αματούρο». Ο Φέντετς, με την σειρά του, ανήρτησε στο διαδίκτυο φωτογραφία στην οποία ο Αματούρο μοιάζει με τζόκερ.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024