Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τετράγωνη, μακρόστενη ή στρογγυλή τραπεζαρία; Βρες αυτή που σου ταιριάζει

Τετράγωνη, μακρόστενη ή στρογγυλή τραπεζαρία; Βρες αυτή που σου ταιριάζει

Βρες ποιο σχήμα τραπεζαρίας ταιριάζει περισσότερο στο σπίτι σου

Αν ετοιμάζεσαι να διαμορφώσεις τον χώρο της τραπεζαρίας στο σπίτι σου, δεν αρκεί να επιλέξεις μόνο με βάση την αισθητική και τα γούστα σου. Η τραπεζαρία πρέπει να δένει αρμονικά με τον χώρο σου και ταυτόχρονα να εξυπηρετεί τις ανάγκες σου.

Ακόμα κι αν δεν είναι το βασικό τραπέζι που θα χρησιμοποιείς για το φαγητό σου, η τραπεζαρία έχει μια ξεχωριστή θέση στο σπίτι σου. Είτε πρόκειται για καθημερινή χρήση είτε για ιδιαίτερες περιστάσεις, αυτό το έπιπλο είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο. Σε πολλά μοντέρνα σπίτια, η τραπεζαρία παίζει σημαντικό ρόλο στη διακόσμηση και διαμορφώνει και την υπόλοιπη αισθητική του σαλονιού.

Ψάχνεις τραπεζαρία για το σπίτι σου; Δεν ξέρεις ποιο είδος και μέγεθος ταιριάζει περισσότερο; Πάμε να δούμε τις επιλογές που έχεις.

Τετράγωνη, μακρόστενη ή στρογγυλή τραπεζαρία;

Τετράγωνη

Τα τετράγωνα τραπέζια είναι ιδιαίτερα και ταιριάζουν σε τετράγωνους χώρους. Καταλαμβάνουν αρκετό χώρο και δίνουν ένα ύφος αυστηρότητας. Ωστόσο, δεν εξυπηρετούν όλα τα τετράγωνα τραπέζια μια πολυμελή οικογένεια. Για να επιλέξεις αυτό το ιδιαίτερο σχήμα, φρόντισε να έχεις αρκετό χώρο στο σαλόνι σου.

Μακρόστενη

Η πιο συνηθισμένη επιλογή είναι η μακρόστενη ή παραλληλόγραμμη τραπεζαρία, καθώς ταιριάζει πιο εύκολα σε περισσότερους χώρους. Επίσης ταιριάζει περισσότερο με τη γεωμετρία των σαλονιών που είναι μακρόστενα και είναι ιδανική για να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό καλεσμένων. Μέτρα τον χώρο στον οποίο θα τοποθετηθεί η τραπεζαρία και υπολόγισε πόσες καρέκλες χρειάζονται. Όσον αφορά το στυλ της τραπεζαρίας, η επιλογή είναι δική σου με βάση την αισθητική του σπιτιού. Η τραπεζαρία vidaXL 804203 είναι μία ασφαλής και έξυπνη επιλογή που ταιριάζει ακόμα και σε πολλούς τύπους κουζίνας, κάνοντας έτσι το έπιπλο πιο εύχρηστο και συμβατό με διάφορους χώρους του σπιτιού.

Στρογγυλή

Ένα στρογγυλό τραπέζι είναι ιδανικό για μικρούς και ακανόνιστους χώρους. Μπορεί να χωρέσει οπουδήποτε, καθώς καταλαμβάνει λιγότερο χώρο. Δεν έχει ενοχλητικές γωνίες και μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους καλεσμένους απ’ όσους φαντάζεσαι. Ένα οβάλ τραπέζι μπορεί να προσδώσει αισθητική ακόμα και σ’ ένα απλό τετράγωνο δωμάτιο χωρίς ιδιαίτερο στυλ. Αν ο χώρος σου είναι σχετικά μικρός, τότε αυτό το είδος τραπεζαρίας θα φέρει πιο κοντά τους καλεσμένους και θα κάνει τη μετακίνηση γύρω από το τραπέζι πιο ευέλικτη. Ένα στρογγυλό ξύλινο τραπέζι, όπως το HomeMarkt Minimal είναι μια εύκολη και κομψή επιλογή για εσένα που θες να συνδυάσεις την αισθητική με την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Όποιο σχήμα και είδος τραπεζαρίας κι αν επιλέξεις για το σπίτι σου, φρόντισε να ολοκληρώσεις τη διακόσμηση του χώρου με βολικές και ταιριαστές καρέκλες και άλλα έπιπλα που θα προσδώσουν στον χώρο σου άνεση και κομψότητα. Ανακάλυψε τις επιλογές σου μέσα από την ποικιλία αμέτρητων προϊόντων που προσφέρει το SHOPFLIX.gr, καλύπτοντας όλα σου τα γούστα.

Tώρα, που το SHOPFLIX γιορτάζει τα 2α γενέθλιά του κάνει ΔΩΡΟ τα μεταφορικά για όλα τα καλάθια από 40€ και μέχρι 35 κιλά! Και μην ξεχνάτε, 5€ κουπόνι για την επόμενη αγορά σε κάθε παραγγελία!

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024