Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δώστε λίγο χώρο στην Κέιτ Μίντλετον» - Ξεσπά ο θείος της πριγκίπισσας της Ουαλίας

«Δώστε λίγο χώρο στην Κέιτ Μίντλετον» – Ξεσπά ο θείος της πριγκίπισσας της Ουαλίας

Ο θείος της Κέιτ Μίντλετον ξεσπά για τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα και ζητά να δώσουν λίγο χώρο στην πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ο θείος της πριγκίπισσας της Ουαλίας Gary Goldsmith κατέκρινε τις άγριες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, η οποία αναρρώνει μετά από εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Η Κέιτ Μίντλετον πέρασε σχεδόν ένα δεκαπενθήμερο στην κλινική του Λονδίνου μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και πήρε εξιτήριο στις 29 Ιανουαρίου.

Απλώς παρακαλώ τους ανθρώπους να της δώσουν λίγο χώρο

Ο Gary Goldsmith, που μπήκε στο Celebrity Big Brother ως διαγωνιζόμενος, περιέγραψε ως όμορφη την ανιψιά του Κέιτ Μίντλετον και χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς περί ρατσισμού ως β@@@είες».

Η Κέιτ Μίντλετον θα απέχει από τα επίσημα βασιλικά της καθήκοντα μέχρι μετά το Πάσχα, με τα ανάκτορα του Κένσινγκτον να επιμένουν την περασμένη εβδομάδα πως τα πηγαίνει καλά.

Δεν έχει εμφανιστεί σε καμία εκδήλωση από την ημέρα των Χριστουγέννων που πήγε στην εκκλησία με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά.

Ήταν το TMZ που έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία της στο αυτοκίνητο με τη μητέρα της Carol Middleton στο Windsor.

Ο θείος της Κέιτ Μίντλετον υποστήριξε πως οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας θα πρέπει να την αφήσυν ήσυχη αυτή τη στιγμή γιατί υπάρχει λόγος που δεν το συζητούν.

«Της δίνουν λίγο χώρο»

«Της δίνουν λίγο χώρο. Απλώς πιστεύω ότι είναι θεμελιωδώς λάθος και αν συνέβαινε σε οποιονδήποτε άλλον θα σκέφτονταν να του δώσουν λίγο χώρο.

Αλλά επειδή η Κέιτ είναι η Κέιτ, κάνει τόσο εκπληκτική δουλειά, πάντα υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνη. Είναι το νούμερο ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας και απλώς παρακαλώ τους ανθρώπους να της δώσουν λίγο χώρο.

Πιστεύω ότι αλλάζουν τη δυναική είναι οικογενειοκεντρικοί. Έχουν καθήκον και είναι προνόμιο να έχουν τους ρόλους που έχουν, αλλά η οικογένεια είναι πρώτα.

Πρέπει να προσέχεις τον εαυτό σου. Βάζεις τη δική σου μάσκα οξυγόνου πριν φροντίσεις τους άλλους.

Κέιτ, να γίνεις καλά, σε αγαπώ και όταν είσαι έτοιμη θα σε ξαναδούμε. Αυτό κάνουμε με όλους τους άλλους, γιατί όχι με αυτή;» αναρωτήθηκε ο θείος της Κέιτ Μίντλετον.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024