Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα τέλη Αυγούστου ο γάμος Κασσελάκη - Μάκμπεθ - Πού θα γίνει, τι λέει ο θείος του

Στα τέλη Αυγούστου ο γάμος Κασσελάκη – Μάκμπεθ – Πού θα γίνει, τι λέει ο θείος του

Τι ανέφερε στο MEGA ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη, Γιάννης, για τον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μάκμπεθ

Στα τέλη του Αυγούστου στην Κρήτη θα πραγματοποιηθεί ο πολιτικός γάμος του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του Τάιλερ ΜάκΜπεθ.

Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη, Γιάννης, γνωρίζει ότι ο γάμος θα είναι μετά τις 25 Αυγούστου καθώς είναι και ο ίδιος καλεσμένος.

«Θα κλέψει την παράσταση το ντύσιμο»

«Ξέρω, γιατί είμαι καλεσμένος, ότι είναι τέλος Αυγούστου, μετά τις 25. Δεν έχω λάβει προσκλητήριο, γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι είναι τέλος Αυγούστου ο πολιτικός γάμος. Θα γίνει μετά το γλέντι. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει πάρα πολύς κόσμος από περίεργους μέχρι οτιδήποτε», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Κασσελάκη ο Τάιλερ Μάκμπεθ θα έχει οπωσδήποτε στον γάμο του το οικογενειακό περιβάλλον του. Ακολούθως πρόσθεσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει διαδραματίσει μια πορεία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, οπότε θα υπάρχει και άλλος κόσμος από εκεί.

«Χαίρομαι που ο Στέφανος βλέπει τα όνειρά του να ολοκληρώνονται»

Ο θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τονίζει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «θα κλέψει την παράσταση το ντύσιμο, με την έννοια ότι θα είναι πάρα πολύ ωραία ντυμένος, κάτι επώνυμο, δεν θα είναι ένα απλό κουστουμάκι. Εγώ χαίρομαι που ο Στέφανος και ο οποιασδήποτε άνθρωπος βλέπει τα όνειρά του να ολοκληρώνονται».

Ακόμη, στο MEGA μίλησε και ο δήμαρχος Πλατανιά Χανίων Γιάννης Μαλανδράκης που τόνισε ότι «προβλέπεται να γίνει ο γάμος, δεν έχουμε ούτε κάποιο αίτημα για τη διαδικασία, ούτε άλλου είδους ενημέρωση. Οι διαδικασίες είναι κοινές, προβλέπονται από τον νόμο».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024