Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Είμαι ο ηγέτης της παγκόσμιας Αριστεράς αν μπορώ να ελέγξω 328 ευρωβουλευτές, λέει ο Αρβανίτης

Είμαι ο ηγέτης της παγκόσμιας Αριστεράς αν μπορώ να ελέγξω 328 ευρωβουλευτές, λέει ο Αρβανίτης

«Το ψήφισμα αυτό δεν είναι σίγουρα ψήφισμα Αρβανίτη - ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης απαντώντας στις αντιδράσεις της Νέας Δημοκρατίας

Αν μπορούσα να ελέγξω 328 ευρωβουλευτές τότε θα ήμουν ο ηγέτης της παγκόσμιας Αριστεράς, σχολίασε δηκτικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Αρβανίτης σχετικά με τις αντιδράσεις της Νέας Δημοκρατίας στις χθεσινές δηλώσεις του για το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Όπως τόνισε ο Κώστας Αρβανίτης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1», «δεν έκανα διορθωτική δήλωση, απλώς η ΝΔ έπαιξε μόνο ένα μικρό κομμάτι της συνέντευξής μου», διαβάζοντας στη συνέχεια το άρθρο 27 του ψηφίσματος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που καταδίκασε την Ελλάδα σε ζητήματα κράτος δικαίου και όχι μόνον.

«Το ψήφισμα αυτό δεν είναι σίγουρα ψήφισμα Αρβανίτη – ΣΥΡΙΖΑ»

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογράμμισε πως «το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τη δικιά μας παρέμβαση δεν βάζει μπροστά τα μέτρα που πάρθηκαν στην περίπτωση της Πολωνίας και αυτό είναι μία σημαντική παρέμβαση δικιά μου, γιατί πρέπει να δοθεί στην κυβέρνηση ο χρόνος να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Το ψήφισμα αυτό δεν είναι σίγουρα ψήφισμα Αρβανίτη – ΣΥΡΙΖΑ, καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε πως μπορώ να ελέγξω 328 ευρωβουλευτές και τότε θα ήμουν ο ηγέτης της παγκόσμιας Αριστεράς».

«Θα έπρεπε να παρέμβει Εισαγγελέας για την υπόθεση Ασημακοπούλου»

Ακολούθως πρόσθεσε πως «το ψήφισαν πέντε πολιτικές ομάδες και 17 από τα Δεξιά, δηλαδή είναι σα να λέμε πως όλοι αυτοί που το ψήφισαν είναι εχθροί της χώρας. Εγώ ρώτησα τον κ. Πλεύρη εάν η χώρα πρέπει ή όχι να συμμορφωθεί στους ευρωπαϊκούς κανονισμούς».

Όσον αφορά τη φερόμενη διαρροή προσωπικών δεδομένων απόδημων Ελλήνων προς όφελος της ευρωβουλευτή της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ο Κώστας Αρβανίτης, που πραγματοποίησε σχετική ερώτηση για την υπόθεση στην Κομισιόν, υπογράμμισε ότι «έφυγαν από το κράτος δικαίου προσωπικά δεδομένα ανθρώπων που έστειλαν τα email τους για να μπορέσουν να πάρουν μέρος στη διαδικασία των ευρωεκλογών και βρέθηκαν στο γραφείο υποψήφιας κόμματος. Θα έπρεπε να παρέμβει Εισαγγελέας».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024