Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα Μεντιλίμπαρ στους παίκτες και η δουλειά του Άμπι στο Ρέντη

Το μήνυμα Μεντιλίμπαρ στους παίκτες και η δουλειά του Άμπι στο Ρέντη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους ερυθρόλευκους στη σημερινή προπόνηση στο Ρέντη

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν ραντεβού για προπόνηση στο Ρέντη και μάλιστα πρωί πρωί, καθώς χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει, λόγω των μεγάλων αγώνων που ακολουθούν.

Η αρχή γίνεται βεβαίως με τη μεγάλη «μάχη» κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Πέμπτης για το conference league και ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού, Χοσέ λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε σήμερα στους παίκτες του για την εμφάνισή τους στο ματς με τον Βόλο.

Και η αλήθεια είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός είχε να πει πολλά στους παίκτες του για τον χθεσινό αγώνα, εστιάζοντας κυρίως σε θέματα στα οποία θέλει να δει άμεση βελτίωση.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να επικράτησε εύκολα του Βόλου με 3-0 και να μείωσε την απόσταση που τον χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας, ο Μεντιλίμπαρ όμως έκανε παρατηρήσεις στους «ερυθρόλευκους».

Και το έκανε όχι γιατί δεν είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του, το αντίθετο μάλιστα, αλλά γιατί γνωρίζει καλά τις δυνατότητες που η ομάδα του και περιμένει ακόμα καλύτερη εικόνα στη συνέχεια.

«θα μιλήσουμε για τα πράγματα που περίμενα ότι θα ήμασταν καλύτεροι και είδα στο πρώτο ημίχρονο ότι έπρεπε να έχουμε διαφορετική συμπεριφορά.

Τόσο σε ότι αφορά την κυκλοφορία της μπάλας και κυρίως στις κοντινές μας πάσες, όσο και στον τρόπο με τον οποίο κινηθήκαμε στην επίθεση τελειώνοντας τις φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την κυκλοφορία μας, είχαμε καλύτερες ιδέες και ο ρυθμός μας ήταν πιο έντονος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού.

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο έμπειρος τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε σε αρκετές περιπτώσεις και μεμονωμένα σε παίκτες της ομάδας του, ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις είπε μπράβο στους «ερυθρόλευκους» κυρίως για την επιθετική ανάπτυξη στο δεύτερο 45λεπτο της αναμέτρησης.

Αυτό πάντως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους παίκτες του Ολυμπιακού είναι ότι ο Μεντιλίμπαρ είχε κρατήσει σημειώσεις για κάθε παίκτη της ομάδας του ξεχωριστά, δείγμα κι αυτό της βάσης που δίνει ο Ισπανός στις λεπτομέρειες.

Πολλά χαμόγελα για τον Άμπι

Ένα στοιχείο του χθεσινού αγώνα που άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή του Ολυμπιακού, ήταν η απόδοση του Άμπι, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των πειραιωτών.

Ο νεαρός Άγγλος στόπερ έδειξε καλά στοιχεία και ο Μεντιλίμπαρ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εικόνα του νεαρού κεντρικού αμυντικού.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Άμπι είχε δουλέψει πολύ με τον προπονητή φυσικής κατάστασης των «ερυθρόλευκων», Χρήστο Μουρίκη, ξοδεύοντας μάλιστα πολλές ώρες και στο γυμναστήριο της ομάδας στο Ρέντη.

Ο Άμπι δείχνει λοιπόν ότι μέρα με τη μέρα κερδίζει έδαφος με τη δουλειά που κάνει στο Ρέντη και αποτελεί μια έξτρα λύση για το κέντρο άμυνας του Ολυμπιακού, με τον Μεντιλίμπαρ να υπολογίζει πλέον και στον Άγγλο στόπερ.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024