Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ευχάριστη εξέλιξη με τον Μανώλη Μαυρομμάτη - Τα νεότερα για την υγεία του

Ευχάριστη εξέλιξη με τον Μανώλη Μαυρομμάτη – Τα νεότερα για την υγεία του

Ευχάριστα τα νέα για τον Μανώλη Μαυρομμάτη, ο οποίος νοσηλεύεται για 15η ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Θετικά νέα για την υγεία του Μανώλη Μαυρομμάτη ο οποίος βγήκε από την καταστολή μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι του.

Ωστόσο, ο 83χρονος γνωστός αθλητικογράφος παραμένει στη ΜΕΘ με τραχειοστομία και φυσικά παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 83χρονος φαίνεται πως έχει επαφή και είναι πλήρως συνεννοήσιμος, όμως, δεν μπορεί να μιλήσει εξαιτίας της τραχειοστομίας.

Από την άλλη, η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη εξακολουθεί να παραμένει στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς σε δύσκολη κατάσταση χωρίς σημάδια βελτίωσης.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, το ζευγάρι κοιμόταν. Είχαν ξεχάσει σε αναμμένη κουζίνα μια κατσαρόλα με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως τρία οχήματα και 12 πυροσβέστες ενώ, σε λίγα μόνο λεπτά, έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.

Αμέσως μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής. Οι γιατροί έκριναν πως η σύζυγός του έπρεπε να διασωληνωθεί και μπήκε σε μηχανική υποστήριξη λόγω της κρίσιμης κατάστασης της.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024