Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διασωληνώθηκε ο Μανώλης Μαυρομμάτης - Παραμένει στη ΜΕΘ η σύζυγός του

Διασωληνώθηκε ο Μανώλης Μαυρομμάτης – Παραμένει στη ΜΕΘ η σύζυγός του

Κρίσιμες ώρες για τον Μανώλη Μαυρομμάτη, και τη σύζυγό του, Ειρήνη που νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό μετά από φωτιά στο σπίτι τους στο Κολωνάκι. Διασωληνώθηκε ο γνωστός αθλητικογράφος.

Μεγάλη αγωνία για την κατάσταση της υγείας του γνωστού αθλητικογράφου και πρώην ευρωβουλευτή, Μανώλη Μαυρομμάτη, ο οποίος είναι διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό μετά την φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι.

Ο γνωστός αθλητικογράφος είναι σε κρίσιμη κατάσταση και φέρει αρκετά εγκαύματα, ενώ και η σύζυγός του βρίσκεται από χθες διασωληνωμένη στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου, καθώς φέρει εγκαύματα στο 40% της επιφανείας του σώματός της μετά τη φωτιά στο διαμέρισμα του Κολωνακίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 83χρονος αθλητικογράφος έχει υποστεί 18% εγκαύματα στο σώμα του, αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες.

Πώς ξεκίνησε η φωτιά στο διαμέρισμα

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο διαμέρισμα του ζευγαριού στο Κολωνάκι. Η φωτιά όπως όλα δείχνουν ξεκίνησε από την ηλεκτρική κουζίνα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ο γνωστός αθλητικογράφος και η σύζυγος του κοιμόντουσαν στο διαμέρισμα τους όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως 3 οχήματα και 12 πυροσβέστες ενώ σε λίγα μόνο λεπτά έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.

Αμέσως μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής. Οι γιατροί έκριναν πως η σύζυγός του έπρεπε να διασωληνωθεί και μπήκε σε μηχανική υποστήριξη λόγω της κρίσιμης κατάστασης της.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024