Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αυτή η ύπουλη μας χώρισε, την αποκηρύσσω από κόρη μου» - Ο 64χρονος ήθελε εκδίκηση και σκότωσε τον άνδρα της

«Αυτή η ύπουλη μας χώρισε, την αποκηρύσσω από κόρη μου» – Ο 64χρονος ήθελε εκδίκηση και σκότωσε τον άνδρα της

Ο δράστης του εγκλήματος είχε προειδοποιήσει ότι θα χυθεί αίμα με αφορμή το διαζύγιο του - «Εάν του έκανες κάτι, δεν θα το άφηνε, θα το φυλούσε για την κατάλληλη στιγμή» λέει η πρώην σύζυγός του

Ξεκάθαρα υπεύθυνη θεωρούσε την κόρη του για τον χωρισμό από τη γυναίκα του ο 64χρονος που δολοφόνησε τον γαμπρό του στη Νίκαια -παίρνοντας έτσι εκδίκηση από την κόρη του- και στη συνέχεια δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Η εμμονή και η «δίψα» για εκδίκηση γίνεται έκδηλη και από τις δημόσιες αναρτήσεις μίσους του 64χρονου δράστη της δολοφονίας του 39χρονου γαμπρού του, τη στιγμή που το ανήλικο παιδί του θύματος παρακολουθούσε από το μπαλκόνι το στυγερό έγκλημα.

Στις αναρτήσεις αυτές επιβεβαιώνεται η εμμονή με την κόρη του, την οποία θεωρούσε υπεύθυνη για τον χωρισμό του από τη γυναίκα του.

Όπως έγραφε: «Αυτή η ύπουλη κατάφερε να χωρίσει τους γονείς της. Την αποκηρύσσω δημόσια από κόρη μου», έγραψε ο δολοφόνος.

Είχε προειδοποιήσει ότι θα χυθεί αίμα – Οι απειλές

Την ίδια ώρα, η κόρη του δράστη και σύζυγος του θύματος, δήλωσε στο Tlive ότι ο πατέρας της εκτόξευε απειλές εναντίον της. «Θα χυθεί αίμα αν δεν γυρίσει πίσω η μητέρα σου», της έλεγε. «Θα τους σκοτώσω και θα σκοτωθώ κι εγώ», προειδοποιούσε τους συγγενείς, προαναγγέλλοντας το έγκλημα.

Στο ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του, έκανε ξεκάθαρο ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του

Σημειώνεται πως ο δράστης της άγριας δολοφονίας είχε αφήσει ένα σύντομο σημείωμα, το οποίο εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσα στο αυτοκίνητό του, με το οποίο είχε ταξιδεύσει στην Αθήνα.

Σε αυτό ανέφερε: «σας γράφω όλους στ’ α@@@@@ μου. Ό,τι έχω μέσω στο αυτοκίνητο και το αυτοκίνητο, τα αφήνω στο γαμπρό μου (σ.σ. τον άνδρα της αδελφής του). Θέλω να με θάψετε στην Κέρκυρα».

«Ήταν πάντα χειριστικός και κακοποιητικός»

Η πρώην σύζυγός του μιλώντας στο Mega αποκάλυψε πως ο δράστης ήταν ανέκαθεν ένας χειριστικός, κακοποιητικός και εκδικητικός άνθρωπος.

«Δηλαδή εάν του έκανες κάτι, δεν θα το άφηνε, θα το φυλούσε για την κατάλληλη στιγμή» λέει χαρακτηριστικά. Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια και την κόρη της, ο 64χρονος τις κακοποιούσε και φερόταν απέναντί τους με υποτιμητικό τρόπο.

Πριν από 4 χρόνια, η πρώην σύζυγός του βρήκε τη δύναμη να τον χωρίσει να έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη και να βάλει ένα τέλος στον εφιάλτη που ζούσε. Τότε ξεκίνησε ένα νέο μαρτύριο. Ο δράστης που θεωρούσε υπαίτιους για το διαζύγιο τον γαμπρό και την κόρη του άρχισε να τους απειλεί ότι θα υπάρξει αιματοκύλισμα μέσα στην οικογένεια.

«Δε τα έβαλε ποτέ με τον εαυτό του, ότι φύγαμε εξαιτίας του και εγώ και το παιδί μου από το σπίτι, τα έβαλε με όλους τους άλλους και πιο πολύ με τα παιδιά μου και τον γαμπρό μου, ότι με πείσανε να φύγω με το ζόρι από το σπίτι» αναφέρει η πρώην σύζυγος του δράστη.

Η νοσηλεία σε ψυχιατρείο

Τι και αν έκαναν καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης και ασφαλιστικά μέτρα, νοσηλεύτηκε μόνο δύο μέρες σε ψυχιατρείο και 3 χρόνια αργότερα έκανε τις απειλές του πράξη, ταξιδεύοντας από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και εκτελώντας εν ψυχρώ τον γαμπρό του έξω από το σπίτι του μπροστά στα μάτια του 4 ετών παιδιού του.

Σχεδίασε με λεπτομέρεια τη δολοφονία

Από την έρευνα των Αρχών προκύπτει ότι ο 64χρονος είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την εν ψυχρώ δολοφονία.

Για μία εβδομάδα κινούνταν στην περιοχή με ένα μαύρο αυτοκίνητο. Μέσα οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μαξιλάρι και μία κουβέρτα πράγμα που σημαίνει ότι ο δράστης κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητο, κατόπτευε το θύμα και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να του επιτεθεί και να του αφαιρέσει τη ζωή.

«Θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί και το παιδί μου εγώ ήμουν μέσα και με χτύπησαν σκάγια. Αν το παιδί μου ήταν έξω για να μπει μαζί του στο αμάξι θα το χτυπούσαν σίγουρα», αναφέρει η πρώην σύζυγος.

Κανείς από τη γειτονιά δε μπορούσε να φανταστεί το κακό που θα ακολουθούσε.

«Δεν είχε πειράξει ποτέ άνθρωπο. Πολύ καλά παιδιά, πάρα πολύ καλά παιδιά», λέει μία γειτόνισσα του ζευγαριού.

Το σημείωμα στο αυτοκίνητο

Μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκαν αποδείξεις από καπνικά προϊόντα που είχε αγοράσει από την Αθήνα στις 23 Φεβρουαρίου αλλά και ένα σημείωμα στο οποίο έλεγε πως αφήνει το αυτοκίνητο και ό,τι είχε μέσα στον γαμπρό της αδελφής του.

Όλοι στην άλλοτε ήσυχη γειτονιά επί της οδού Κυζίκου στη Νίκαια παραμένουν παγωμένοι.

Η σύζυγος του 39χρονου θύματος προσπαθεί να βρει δύναμη να μεγαλώσει τα δύο ανήλικα παιδιά της, δύο και τεσσάρων ετών, που ζητούν τον μπαμπά τους.

Εκδικητική πορνογραφία

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, ο 64χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για εκδικητική πορνογραφία.

Συγκεκριμένα, έστελνε παραποιημένες γυμνές φωτογραφίες μίας γυναίκας, μέλους της οικογένειας, σε άλλους συγγενείς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), ακόμη και εργοδοτών, λέγοντας πως είχε παράνομη σχέση μαζί της.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024