Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ραγίζει» καρδιές το «αντίο» της Καίτης Φίνου στην Τέτη Σχοινάκη 

«Ραγίζει» καρδιές το «αντίο» της Καίτης Φίνου στην Τέτη Σχοινάκη 

«Δεν ήθελα να πιστέψω πως θα έφευγες τόσο γρήγορα»

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί (4/3) η Τέτη Σχοινάκη, μετά τη γενναία μάχη της με τον καρκίνο. Η Καίτη Φίνου, θέλοντας να την αποχαιρετήσει προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το Instagram, η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι γνώριζε για την ασθένειά της αλλά δεν ήθελε να πιστέψει ότι θα έφευγε τόσο γρήγορα από τη ζωή.

«Έφυγες και συ τόσο νέα… Είχες την Άννα Φόνσου κοντά σου κρατώντας όσο μπορούσε μυστική την ασθένειά σου… μάθαινα πως πήγαινες άσχημα αλλά δεν ήθελα να πιστέψω πως θα έφευγες τόσο γρήγορα… Σε γνώρισα, χωρίς να έχουμε συνεργαστεί, την εποχή που δούλευες στο Ακροπόλ μαζί με τον Στάθη Ψάλτη… Υπήρξες μια πολύ όμορφη γυναίκα με πολύ μεγάλο ταλέντο…

Ήταν όμως η εποχή που οι όμορφες έπαιζαν δίπλα σε μεγάλους κωμικούς και δεν μπόρεσες τότε να το αναδείξεις….. μετέπειτα όμως κι αφού απέφευγες τα φώτα της δημοσιότητας, έκανες τα όνειρά σου πραγματικότητα….έπαιξες σημαντικούς ρόλους για χρόνια στο θέατρο…… Αχ Θεέ μου αυτή η βρωμοαρρώστια… Ηρέμησες τώρα… πήγαινε στο φως, εκεί που ανήκεις…. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΕΤΗ ΣΧΟΙΝΑΚΗ…» έγραψε η Καίτη Φίνου για την Τέτη Σχοινάκη.

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου:

Η μάχη της Τέτης Σχοινάκη

Ήταν πριν από λίγο καιρό που η Άννα Φόνσου είχε αποκαλύψει πως το Σπίτι του Ηθοποιού φροντίζει τη σπουδαία ηθοποιό Τέτη Σχοινάκη.

Το αγαπητό κορίτσι του καλλιτεχνικού στερεώματος, με το χαμόγελο που μαγνήτιζε τους πάντες και το πιο θανατηφόρο κορμί του ελληνικού σινεμά, είχε γίνει φάντασμα του εαυτού του, σύμφωνα με δημοσίευμα, καθώς είχε φτάσει να ζυγίζει 29 κιλά, χτυπημένο από βαριά ασθένεια. Νοσηλευόταν σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας.

Η επιθυμία της, όμως, ήταν να επιστρέψει στο σπίτι της στην περιοχή Γκράβα Κυψέλης και να ακολουθήσει εκεί τη θεραπεία της. Η Τέτη Σχοινάκη, που είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Σωτηρία, άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Δευτέρας, στο σπίτι της.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024