
Στην Αθήνα ο Ρόμπι Κιν για να δει το Ολυμπιακός – Βόλος
Ο προπονητής της Μακάμπι, Ρόμπι Κιν, θα είναι στο «Γ. Καραϊσκάκης» λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση των «16» του Conference League, για να κατασκοπεύσει από κοντά τον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (3/3, 19:30) τον Βόλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει σε απόσταση… βολής από την κορυφή. Όλα αυτά λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση των Πειραιωτών για τους «16» του Conference League.
Εκεί, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων να είναι την προσεχή Πέμπτη (7/3) στην έδρα των «ερυθρολεύκων».
«Ματιές» στον Ολυμπιακό
‘Οπως έγινε γνωστό, ο προπονητής της Μακάμπι, Ρόμπι Κιν, θα είναι στο γήπεδο του Φαλήρου, λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, για να κατασκοπεύσει από κοντά τον Ολυμπιακό.
Ο τεχνικός των Ισραηλινών, σε δηλώσεις του μετά την νίκη στο πρωτάθλημα, αναφορικά με την ευρωπαϊκή μάχη, τόνισε: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μεγάλο, το ξέρουμε αυτό. Είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για μας φέτος, με τους παίκτες και την ομάδα που έχει ο αντίπαλος. Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε τα σπουδαία επιτεύγματα που έχουμε κάνει φέτος στην Ευρώπη».
- Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στη Γλυφάδα: Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί στην περιοχή
- Το σενάριο για Γκουαρντιόλα στην Εθνική Ιταλίας και οι άλλοι υποψήφιοι
- ΠΑΣΟΚ: Η «σπαζοκεφαλιά» των δημοσκοπήσεων, η τρίτη θέση και η στρατηγική απέναντι στον Τσίπρα
- Κλιματική κρίση: Θερινή ενεργειακή φτώχεια στην Ελλάδα – Τα σπίτια μετατρέπονται σε θερμικές παγίδες
- «Άλεξ / Αλέξανδρος: Μια μικρή ιστορία για τη βία» με τον Πάνο Βλάχο στο ΙΜΚ
- Η κλιματική αλλαγή «σπρώxνει» τις ελαιοκαλλιέργειες της Μεσογείου στα βόρεια – Οι κερδισμένες χώρες- Τι θα συμβεί με την Ελλάδα







