Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Best Of Bruce Springsteen: Συλλεκτικό album για τα 50 χρόνια καριέρας του

Best Of Bruce Springsteen: Συλλεκτικό album για τα 50 χρόνια καριέρας του

ΜΙα λαμπερή καριέρα με πολλές πρωτιές.

Μια συλλογή από αυθεντικά τραγούδια του αγαπημένου καλλιτέχνη από το «Greeting from Asbury Park», NJ του 1973 μέχρι και το «Letter To You» του 2020 περιλαμβάνει το συλλεκτικό album με τίτλο «Best Of Bruce Springsteen», που κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music.

Θα είναι διαθέσιμο στις 19 Απριλίου σε φυσικό προιόν σε 2 βινύλια και σε 1 CD και θα περιλαμβάνουν 18 τραγούδια – και ψηφιακά ως μια συλλογή με 31 tracks.

50 χρόνια καριέρας του Bruce Springsteen με μια συλλογή απο αυθεντικά τραγούδια

Τι θα περιλαμβάνει το album

To album θα περιέχει τραγούδια απο την αρχική του καριέρα όπως τα «Growin’ Up» και «Rosalita (Come Out Tonight)»», απο τα κλασικά τραγούδια των live εμφανίσεων του Springsteen όπως το «Dancing In The Dark» μέχρι το «The Rising» τα best-selling breakouts όπως το «Born To Run» και το «Hungry Heart» καθώς και πρόσφατες κυκλοφορίες όπως τα «Hello Sunshine» και «Letter To You».

Αυτά τα έργα που εκτείνονται σε όλη την καριέρα του εμφανίζονται μαζί σε ένα set για πρώτη φορά. Το «Best Of Bruce Springsteen» κυκλοφορεί με μια φωτογραφία εξωφύλλου από τα live του «Born To Run» από τον Eric Meola, καθώς και νέα liner notes από τον Erik Flannigan.

50 χρόνια καριέρας του Bruce Springsteen σε ένα album

Πάνω από 140 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως

Το «Best Of Bruce Springsteen» αποτυπώνει δουλειές που έχουν αποσπάσει τιμές και επαίνους, συμπεριλαμβανομένων 20 GRAMMY Awards, ένα Academy Award, δύο Golden Globes, ένα special Tony Award, το Presidential Medal Of Freedom, ενα Kennedy Center και την είσοδο στο Rock and Roll Hall of Fame των Songwriters.

Το έργο του έχει κάνει επίσης τον Springsteen έναν από τους πιο περιζήτητους καλλιτέχνες παγκοσμίως, με πάνω από 140 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως, πάνω από 70 εκατομμύρια μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι ο πρώτος καλλιτέχνης στην ιστορία με Top Five album σε έξι διαδοχικές δεκαετίες.

Ο Springsteen είναι επίσης ένας από τους μόλις τέσσερις καλλιτέχνες που έχουν πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια εισιτήρια συναυλιών από το 1980 – συμπεριλαμβανομένων των υψηλότερα εισοδημάτων απο τις παγκόσμιες περιοδειες του 2012 και του 2016.

Μια μεγάλη περιοδεία

Πριν την κυκλοφορία του «Best Of Bruce Springsteen», ο Bruce θα επιστρέψει με το συγκρότημα The E Street Band αργότερα αυτό το μήνα, ξεκινώντας στις 19 Μαρτίου στο Phoenix, Arizona για μια σειρά 51 συναυλιών σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Συνεχίζοντας την πρώτη τους περιοδεία από το 2016-2017, οι στάσεις της πρόσφατης περιοδείας του Springsteen και του συγκροτήματος The E Street Band έχουν αποθεωθεί ως «ένα απο τα καλύτερα shows που υπήρξαν ποτέ» από την εφημερίδα The Daily Telegraph και «το καλύτερο show πάνω στη Γη» από το Billboard.

Για την πλήρη λίστα με τις ημερομηνίες της περιοδείας επισκεφθείτε: https://brucespringsteen.net/tour

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024