Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκλονίζει η μητέρα του επιχειρηματία που βρέθηκε καμένος στην Ηλεία – «Εδώ κάτι θέλουν να κρύψουν…»

Συγκλονίζει η μητέρα του επιχειρηματία που βρέθηκε καμένος στην Ηλεία – «Εδώ κάτι θέλουν να κρύψουν…»

Η γυναίκα αυτή, σύμφωνα με το φιλικό τους περιβάλλον, πίεζε πολύ το θύμα, το εκμεταλλευόταν οικονομικά και υπήρχε ένταση μεταξύ τους

Το θρίλερ με το ολοκαύτωμα της ενάτης Σεπτεμβρίου ,στο δάσος του Κουνουπελίου στη Βάρδα Ηλείας με θύμα έναν επιχειρηματία, συνεχίζει να στοιχειώνει την τοπική κοινωνία και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η ασφάλεια της περιοχής ολοκλήρωσε την έρευνα για τον περίεργο θάνατο του 46χρονου Σάκη Γκολφίνου που βρέθηκε καμένος έξω από το κατεστραμμένο από την φωτιά αυτοκίνητό του και έστειλε την δικογραφία στην εισαγγελία της Πάτρας.

Στην οικογένεια του άτυχου άντρα υπάρχει διάχυτη η εκτίμηση και η υποψία πως κάποιοι με βάση τα συμφέροντά τους, επιθυμούν δολίως να κουκουλώσουν την υπόθεση και να αρχειοθετηθεί…

Γροθιά στο στομάχι είναι το υπόμνημα διαμαρτυρίας της μητέρας του Θύματος Σοφίας Γκολφίνου προς τις εισαγγελικές αρχές. Επισημαίνει τα λάθη και τα κενά, τα στοιχεία που δεν ερευνήθηκαν και ζητά την παρέμβαση της δικαιοσύνης ώστε η υπόθεση να εξεταστεί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής …

Όπως αποκάλυψε αποκλειστικά στην εκπομπή, παρέδωσε στις αρχές κάποιες φωτογραφίες του γιου της με την πέτρα του σκανδάλου μια παντρεμένη γυναίκα, οι οποίες δείχνουν την ερωτική σχέση που είχαν και όχι την φιλική όπως υποστήριζε η ίδια…

Η γυναίκα αυτή σύμφωνα με το φιλικό τους περιβάλλον, πίεζε πολύ το θύμα, το εκμεταλλευόταν οικονομικά και υπήρχε ένταση μεταξύ τους.

«Κύριε εισαγγελέα εδώ κάτι θέλουν να κρύψουν…»

Η κραυγή απόγνωσης της μάνας  προς τον εισαγγελέα:

«Διαβάζω στον τοπικό τύπο ότι σύμφωνα με «ασφαλείς» όπως αναφέρουν πληροφορίες «εκ των έσω» (εννοώντας προφανέστατα τους αστυνομικούς) οι τοξικολογικές εξετάσεις που βρίσκονται στην δικογραφία, δείχνουν ότι βρέθηκε ναρκωτική ουσία και ότι γιος μου απεβίωσε λόγω ανακοπής. Ότι η δικογραφία θα μπει στο αρχείο, καθόσον οι αστυνομικοί δεν έχουν βρει δράστη ούτε κίνητρο. Για το πώς βρέθηκε απανθρακωμένος μπροστά από το ολοσχερώς κατεστραμμένο από τη φωτιά  αυτοκίνητό του, κανένας συσχετισμός.

Ορισμένοι κύκλοι οι οποίοι ασχολούνται με την υπό κρίση υπόθεση και ενδεχομένως έχουν συμφέρον από την εξέλιξή της, επιθυμούν δολίως να αρχειοθετηθεί, ενάντια σε κάθε έννοια του δικαίου και της ηθικής.

Κύριε Εισαγγελέα δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν:

α) Ή κάποιοι δημοσιεύουν ό,τι θέλουν ενδεχομένως εξυπηρετώντας συγκεκριμένα πρόσωπα και με συγκεκριμένο σκοπό ή

β) Το Τμήμα Ασφαλείας διαρρέει άγνωστα στοιχεία σε συγκεκριμένα πρόσωπα και κρατάει στο σκοτάδι την οικογένεια μας, τον πληρεξούσιο δικηγόρο και τον τεχνικό μας σύμβουλο. Δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο. Ελπίζω να ισχύει το πρώτο. Φοβάμαι ότι η διαρροή προς συγκεκριμένους δημοσιογράφους που γίνεται από τους αστυνομικούς, αποτελεί προπομπό για το «κλείσιμο» της δικογραφίας.

ΑΙΤΟΥΜΑΙ

α) Όπως διατάξετε την χορήγηση κρίσιμων, κατά την κρίση Σας, εγγράφων της δικογραφίας στον τεχνικό μου σύμβουλο, κ. Παναγιώτη Μαδιά, προκειμένου να ολοκληρώσει την τεχνική του μελέτη.

β) Όπως διατάξετε την μεταβίβαση της προανακριτικής αρμοδιότητας και της σχετικής δικογραφίας από το Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για τους λόγους που αναλυτικά σας εκθέτω.

Ζητάμε να μάθουμε την αλήθεια για το φρικτό θάνατο του Σάκη μας

Μετά τιμής η μητέρα του».

«Το παιδί μου είχε κρύψει τις φωτογραφίες που «καίνε» αυτή την γυναίκα…»

Η Σοφία Γκολφίνου μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα και τον πόνο της, μίλησε στην εκπομπή.

«Κάτι θέλουν να κρύψουν. Ζήτησα να πάει η υπόθεση στο Ανθρωποκτονιών να δούμε τι έχει γίνει. Να μάθουμε κάτι γιατί δεν είναι αυτοκτονία όπως μου λένε. Αυτό είναι έγκλημα. Τον έχουν σκοτώσει με τον χειρότερο τρόπο»

«Πήγα τη φωτογραφία του που βρήκα με μια παντρεμένη γυναίκα στην αστυνομία. Μου είχε πει το παιδί μου ότι της έλεγε πως θα δείξει τις φωτογραφίες στον άντρα της. Τότε με κάλεσε αυτή και μου ζητούσε να τον μαζέψω. Του μίλησα και με άκουσε. Όταν κλήθηκε από τις Αρχές είχε πει ότι είχαν φιλική σχέση αλλά υπάρχει υλικό που αποδεικνύει το αντίθετο.» καταλήγει.

«Μιλάνε» τα στοιχεία του καμένου αυτοκινήτου

Το καμένο αυτοκίνητο του επιχειρηματία από την Βάρδα Ηλείας, «μίλησε» στους ειδικούς πραγματογνώμονες της οικογένειας και της Αστυνομίας που το εξέτασαν.

Από την αυτοψία του τεχνικού συμβούλου στο δύσβατο σημείο του ολοκαυτώματος αλλά και από τον έλεγχο του κατεστραμμένου οχήματος στο πάρκινγκ της Αστυνομίας, βγήκαν τα βασικά συμπεράσματα.

Έλλειπαν οι καταλύτες του οχήματος και στην θέση τους ο ιδιοκτήτης είχε τοποθετήσει σωλήνες, που σημαίνει ότι η φωτιά δεν προκλήθηκε από τους καταλύτες στα ξερόκλαδα του δάσους, όπως έλεγαν από την αρχή κάποιοι. Εξάλλου η υγρασία του χώρου ήταν πάνω από εξήντα τοις εκατό.

Στην καμπίνα υπήρξε μεγαλύτερο θερμικό φορτίο. Στο σημείο που βρέθηκε πεσμένη η πλάτη του πίσω καθίσματος φαίνεται πως έριξαν το περισσότερο καυστικό υγρό για την ανάφλεξη του οχήματος.

Ο οδηγός βγήκε από την πίσω πόρτα στην προσπάθειά του να σωθεί και φαίνεται πως εκεί τον αποτελείωσαν.

Το μπλε τζιπ του Γκολφίνου δεν πήρε φωτιά από τα καύσιμά του, όπως έδειξε η αυτοψία του πραγματογνώμονα της οικογένειας.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024