Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φλόριντα: Βρέθηκε νεκρή σε δάσος η 13χρονη Μαντλίν

Φλόριντα: Βρέθηκε νεκρή σε δάσος η 13χρονη Μαντλίν

O φίλος της μητέρας της ήταν το τελευταίο άτομο που την είδε ζωντανή

Η έφηβη Μαντλίν Σότο από τη Φλόριντα, η οποία είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη στις αρχές της εβδομάδας, βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Η σορός της 13χρονης εντοπίστηκε γύρω στις 4:30 μ.μ. σε μια δασώδη περιοχή στην κομητεία Οσέολα με παρόμοια ρούχα που φορούσε πριν εξαφανιστεί, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο φίλος της μητέρας της Μαντλίν, ο Στέφαν Στερνς, 37 ετών, είναι ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση. Ήταν το τελευταίο άτομο που την είδε ζωντανή, αφού δεν εμφανίστηκε ποτέ στο σχολείο τη Δευτέρα, όταν δηλώθηκε για πρώτη φορά η εξαφάνισή της.

Τι ισχυρίστηκε ο ύποπτος

Ο σερίφης της κομητείας Όραντζ Τζον Μίνα δήλωσε στους δημοσιογράφους την Παρασκευή ότι η Μαντλίν ήταν πιθανότατα ήδη νεκρή πριν ο Στερνς κρύψει το πτώμα της εκείνο το πρωί, ανέφερε το ClickOrlando.

«Ήταν ήδη νεκρή…»

«Πιστεύουμε ότι ήταν ήδη νεκρή εκείνη τη στιγμή και ότι ο Stephan Sterns μετακίνησε το πτώμα της τις πρώτες πρωινές ώρες εκείνης της ημέρας», δήλωσε ο Mina.«Έχουμε στοιχεία από βίντεο που δείχνουν τον Stephan Sterns να πετάει αντικείμενα σε έναν κάδο απορριμμάτων σε εκείνο το συγκρότημα διαμερισμάτων στο Kissimmee στις 7:35 π.μ.».

Οι ντετέκτιβ βρήκαν το σακίδιο της Μαντλίν και το σχολικό της φορητό υπολογιστή στον κάδο απορριμμάτων το πρωί της Παρασκευής, δήλωσε η Mina.

Τι βρέθηκε στο κινητό του

Ο Στερνς συνελήφθη την Τετάρτη με άσχετες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και κατοχή υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών που προέκυψαν από έρευνα στο τηλέφωνό του, η οποία αποκάλυψε «ενοχλητικές» εικόνες και βίντεο.

Αρχικά είπε στους αστυνομικούς ότι έκανε «κατά λάθος» επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνό του την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνισή της.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο Sterns είχε πει στους ντετέκτιβ ότι άφησε το κορίτσι μπροστά από ένα νηπιαγωγείο στις 8:40 π.μ., λίγα τετράγωνα μακριά από το γυμνάσιο στο οποίο φοιτούσε, όπου τα μαθήματα ξεκινούσαν στις 9:30 π.μ.

Η μητέρα της όμως όταν πήγε να παραλάβει την κόρη της από το σχολείο γύρω στις 4:30 μ.μ. όταν της είπαν ότι η Μαντλίν δεν είχε πάει στο σχολείο εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

Η Sterns δεν έχει κατηγορηθεί σε σχέση με το θάνατο της Μαντλίν.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024