Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη εμφάνιση και επιβλητική νίκη επί του ΠΑΟΚ για τα κορίτσια του Ολυμπιακού (25-2)

Μεγάλη εμφάνιση και επιβλητική νίκη επί του ΠΑΟΚ για τα κορίτσια του Ολυμπιακού (25-2)

Οι Ερυθρόλευκες κυριάρχησαν στο Ποσειδώνιο και έφτασαν σε μια άνετη νίκη.

Με τον καλύτερο τρόπο επανήλθε στην αγωνιστική δράση η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά την τρίμηνη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, η οποία ήταν καταιγιστική στο Ποσειδώνιο και επικράτησε με το ευρύ 25-2 του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκες» του Δημήτρη Κραβαρίτη διεύρυναν το απόλυτα νικηφόρο σερί τους, φτάνοντας τις 12 νίκες, σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.

Πρώτη σκόρερ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ αναδείχθηκε η Σάντα με πέντε τέρματα, ενώ ακολούθησαν με τέσσερα η Βάσω Πλευρίτου, ενώ από τρία σκόραραν οι Ελευθερία Πλευρίτου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σιούτη και Χριστοδούλου.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με 6-0, στο πρώτο οκτάλεπτο, με την Ελευθερία Πλευρίτου να σκοράρει δυο φορές και τις Σάντα, Χριστοδούλου, Σιούτη και Βάσω Πλευρίτου να προσθέτουν τα ονόματα τους στον πίνακα των σκόρερ. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ερυθρόλευκες» διατήρησαν την εξαιρετική άμυνά τους και με τέσσερα ακόμα τέρματα των Σιούτη (5:11), Χυδηριώτη (2:16). Ελ. Πλευρίτου (1:32) και Ξενάκη (0:50), έφτασαν στο 10-0, που ήταν το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός δεν άφησε το «πόδι» από το «γκάζι» και με το επιμέρους 8-2, έφτασε στο 18-2, στη λήξη της περιόδου. Τον ίδιο υψηλό ρυθμό διατήρησαν οι «ερυθρόλευκες» μέχρι το φινάλε και με το 7-0 που έτρεξαν στην τελευταία περίοδο, διαμόρφωσαν το ευρύ 25-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 0-4, 2-8, 0-7

ΠΑΟΚ (Χρυσούλα Χατζέλη): Γκανγκλ, Μπίκου 1, Παρασκευοπούλου, Τζελέπη, Ταμπίδου, Ντάσιου 1, Γραικού, Γιαμπασάκου, Χρονοπούλου, Ντόνα-Τσιάκα, Λεριώτη, Χριστοφορίδου, Σαλέχ, Ιασιμοπούλου, Κάλλια

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου, Ξενάκη 1, Σιούτη 3, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα 5, Βάσω Πλευρίτου 4, Τζωρτζακάκη 1, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου-Άουτ 3

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024