Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρινάκης στον διαιτητή μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Λίβερπουλ: «Σεβαστείτε τους παίκτες»

Μαρινάκης στον διαιτητή μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Λίβερπουλ: «Σεβαστείτε τους παίκτες»

Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λίβερπουλ εξέφρασε τα παράπονά του προς τον διαιτητή, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κοίταξε στα μάτια την πανίσχυρη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ και θα μπορούσε να είχε πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην πρωτοπόρο της Premier League, εάν ο διαιτητής της αναμέτρησης του «Σίτι Γκράουντ» δεν είχε κρατήσει παραπάνω καθυστερήσεις από αυτές που είχε αρχικά υποδείξει. Ο διαιτητής, Τίρνεϊ, είχε υποδείξει προς τον τέταρτο οκτώ λεπτά καθυστερήσεις, αλλά δεν σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης όταν συμπληρώθηκε ο χρόνος, με τους φιλοξενούμενους να βάζουν γκολ στο 90+9’ με τον Ντάργουιν Νούνιες.

O Τίρνεϊ είχε υποδείξει στον τέταρτο οκτώ λεπτά καθυστερήσεις, αλλά το γκολ της Λίβερπουλ μπήκε στο 9ο λεπτό, όταν είχε συμπληρωθεί ο χρόνος.

Οι αποφάσεις του Βρετανού ρέφερι της αναμέτρησης και το γεγονός ότι το γκολ της Λίβερπουλ επετεύχθη αφού είχαν συμπληρωθεί τα οκτώ λεπτά που είχε υποδείξει ο τέταρτος διαιτητής προκάλεσαν την οργή των ανθρώπων της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, μάλιστα εξέφρασε αυτοπροσώπως τα παράπονά του στον Τίρνεϊ, κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού.

«Σεβαστείτε τους παίκτες, αυτό συμβαίνει κάθε βδομάδα», είπε στον διαιτητή ο ηγέτης του βρετανικού συλλόγου, που είδε την ομάδα του να αδικείται για μια ακόμα φορά.

Ίδια φάση, διαφορετικές αποφάσεις

Πριν από λίγες ημέρες η Νότιγχαμ αποκλείστηκε στο FA Cup από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με ένα γκολ που δεν θα έπρεπε να είχε μετρήσει ποτέ. Ιδια ακριβώς φάση είχε συμβεί και στον τελικό του Λιγκ Καπ ανάμεσα στην Λίβερπουλ με την Τσέλσι, αλλά το γκολ είχε ακυρωθεί μετά την εξέταση στο VAR για οφσάιντ του Έντο, ο οποίος έκανε «σκριν» στον Φαν Ντάικ. Στο Νότιγχαμ – Μάντσεστερ όμως το γκολ του Κασεμίρο κατοχυρώθηκε λανθασμένα και η Γιουνάιτεντ πήρε την πρόκριση. Το αποψινό ήταν ένα ακόμα μεγάλο λάθος κατά της Νότιγχαμ Φόρεστ στη φετινή σεζόν.

Sports in

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024