Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλεία: Ανήκει στον αγνοούμενο η σορός που εντοπίστηκε στον Αλφειό; - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ηλεία: Ανήκει στον αγνοούμενο η σορός που εντοπίστηκε στον Αλφειό; – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Το σώμα του άτυχου άνδρα δεν έφερε κακώσεις, ενώ ιδιαίτερο στοιχείο είναι πως το σώμα του ήταν καλυμμένο από περίπου 7 χιλιοστά λάσπης

Κορυφώνεται η αγωνία για τους συγγενείς του αγνοούμενου Νίκου Αναστόπουλου από το Πλουτοχώρι Ηλείας, η τύχη του οποίου αγνοείται από τις 15 Ιανουαρίου, όταν παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο μαζί με την σύντροφό του, βρισκόμενοι μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Η σορός που εντοπίστηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης (29/2) κοντά στο φράγμα Φλόκα του Αλφειού εξετάζεται αν ανήκει στον 45χρονο, καθώς από τη νεκροψία – νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή Πατρών, Ανδρέα Γκότση, προέκυψε πως τα χαρακτηριστικά της ήταν μη αναγνωρίσιμα.

Ως αιτία θανάτου ορίστηκε ο πνιγμός σε γλυκό νερό, με τους πνεύμονες του άτυχου άνδρα να είναι γεμάτοι από νερό και λάσπη.

Η ταυτοποίηση της σορού θα γίνει με λήψη γενετικού υλικού (DNA), το οποίο δείχνει να μην έχει υποστεί αλλοίωση

Σε ότι αφορά το διάστημα που είναι νεκρός, σύμφωνα με το patrisnews, προκύπτει πως ο θάνατός του έχει επέλθει 6 με 7 εβδομάδες περίπου, διάστημα το οποίο ταυτίζεται με αυτό των 45 ημερών, που αγνοείται ο Νίκος.

Σημειώνεται πως το σώμα του άτυχου άνδρα δεν έφερε κακώσεις, ενώ ιδιαίτερο στοιχείο είναι πως το σώμα του ήταν καλυμμένο από περίπου 7 χιλιοστά λάσπης που είχαν δημιουργήσει ένα παχύ στρώμα, το οποίο μαζί με το υγρό περιβάλλον, στο οποίο βρισκόταν, και τη μη επαφή της σορού με το οξυγόνο, καθυστέρησαν σε σημαντικό βαθμό τη σήψη της σε σχέση με αυτή που θα είχε αν βρισκόταν στη στεριά.

Το DNA θα δείξει αν η σορός ανήκει στον 45χρονο

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, η ταυτοποίηση της σορού θα γίνει με λήψη γενετικού υλικού (DNA), το οποίο δείχνει να μην έχει υποστεί αλλοίωση και έχει διατηρηθεί σε καλά επίπεδα.

Συγκεκριμένα αναμένεται να ληφθεί δείγμα από τα κόκκαλα, το οποίο και θα συγκριθεί με δείγμα που θα ληφθεί από συγγενείς του, πιθανότατα τους γονείς του.

«Δεν αναμένουμε εκπλήξεις, αλλά οφείλουμε να περιμένουμε τα επίσημα στοιχεία. Μπορεί να έχουμε σχετικά γρήγορα τα αποτελέσματα στα χέρια μας. Αυτό βέβαια σχετίζεται και με το φόρτο εργασίας που έχουν τα εργαστήρια στην Αθήνα και με το αν υπάρχουν και άλλες υποθέσεις πιο επείγουσες», δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Γκότσης.

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024