Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλεία: Το DNA θα δείξει την ταυτότητα του πτώματος στο φράγμα του Αλφειού ποταμού - Τα σενάρια

Ηλεία: Το DNA θα δείξει την ταυτότητα του πτώματος στο φράγμα του Αλφειού ποταμού – Τα σενάρια

Δύσκολη η ταυτοποίηση της σορού, καθώς τα χαρακτηριστικά της είναι αλλοιωμένα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη μεγάλη επιχείρηση ανάσυρσης που στήθηκε

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση πτώματος από την κοίτη του ποταμού Αλφειού, στην Ηλεία, κοντά στο φράγμα του Φλόκα.

Η σορός εντοπίστηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες από έναν βοσκό που βρισκόταν στην όχθη του ποταμού, σε απόσταση περίπου 300 μέτρων μετά το φράγμα του Αλφειού στο Φλόκα και ειδοποίησε άμεσα την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.

Μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού στήθηκε από δυνάμεις Πυροσβεστικής, ΕΜΑΚ και Αστυνομίας

Έπειτα από λίγη ώρα, έφθασαν στο σημείο 23 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ομάδα του συστήματος μη επανδρωμένων αεροσκαφών και ομάδες δυτών και ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ.

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης, το πτώμα παρελήφθη από ασθενοφόρο και αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Σε ποιον ανήκει η σορός; – Τα σενάρια

Παράλληλα, θα γίνει η ταυτοποίηση του πτώματος μέσω της εξέτασης γενετικού υλικού, ώστε να εξακριβωθεί αν πρόκειται τελικά για τον αγνοούμενο Νίκο Αναστόπουλο από το Πλουτοχώρι που στις 15 Ιανουαρίου παρασύρθηκε από τον ορμητικό χείμαρρο μαζί με την σύντροφό του, βρισκόμενοι μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr η κατάσταση στην οποία βρέθηκε η σορός δεν δίνει τη δυνατότητα της αναγνώρισης καθώς τα πάντα είναι αλοιωμένα. Μόνο ένα ρούχο και ένα παπούτσι βρέθηκαν πάνω στο πτώμα που ούτε και αυτά βοηθούν στην αναγνώριση, και γι’ αυτό θα χρειαστεί απαραιτήτως ταυτοποίηση μέσω DNA, ώστε να αποδειχθεί αν τελικά ανήκει στον 45χρονο αγνοούμενο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:


Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024