Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτο και τον Φεβρουάριο το MEGA - Ανίκητη η μυθοπλασία

Πρώτο και τον Φεβρουάριο το MEGA – Ανίκητη η μυθοπλασία

Ακλόνητο στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης παρέμεινε το MEGA και τον Φεβρουάριο, αποδεικνύοντας πως ανταποκρίνεται ιδανικά στις απαιτήσεις των τηλεθεατών.

Ακλόνητο στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης παρέμεινε το MEGA και τον Φεβρουάριο, αποδεικνύοντας πως ανταποκρίνεται ιδανικά στις απαιτήσεις των τηλεθεατών.

Το MEGA ήταν πρώτο με ποσοστό 13,6% στο γενικό σύνολο όλο τον Φεβρουάριο και διατηρήθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης για τέταρτο συνεχή μήνα. Στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε 11,2%.

Ακόμη πιο εντυπωσιακή ήταν η επίδοση του σταθμού στην Prime Time τον Φεβρουάριο, όπου παραμένει πρωταθλητής από την έναρξη της φετινής σεζόν (Σεπτέμβριος 2023). Πιο συγκεκριμένα, το MEGA έκοψε πρώτο το νήμα της τηλεθέασης με 16,3% στο σύνολο του κοινού και διαφορά τουλάχιστον 3,9 μονάδων από τον ανταγωνισμό. Στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε ποσοστό 11,3%.

Πέραν της ενημέρωσης, που αναδείχτηκε για μια ακόμη φορά η κύρια επιλογή του τηλεοπτικού κοινού, ο Φεβρουάριος έφερε πάλι την υπογραφή του MEGA στη μυθοπλασία και το ξεχωριστό του αποτύπωμα στην ψυχαγωγία.

Πρωταθλητής το MEGA στη μυθοπλασία

Η μυθοπλασία βαδίζει διαχρονικά πλάι πλάι με το σήμα του MEGA. Τον Φεβρουάριο, τις τρεις πρώτες θέσεις της λίστας με τις δημοφιλέστερες σειρές στην ελληνική τηλεόραση κατέλαβαν οι μεγάλες παραγωγές «Famagusta», «Η γη της ελιάς» και «Το ναυάγιο».

«Famagusta»: Η δραματική σειρά του MEGA εδραίωσε την πρώτη θέση στην τηλεθέαση και αναδείχτηκε στη δημοφιλέστερη σειρά ανεξαρτήτως ημέρας προβολής για όλο τον Φεβρουάριο. Η «Famagusta» κατέγραψε μέσο όρο 25,2% στο σύνολο του κοινού, ενώ ήταν πρώτη και στο δυναμικό κοινό 18-54 με μέση τηλεθέαση 17,4%.

«Η γη της ελιάς»: Πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της και το μήνα Φεβρουάριο, η «Γη της ελιάς» απέσπασε 21,4% στο γενικό σύνολο. Σταθερή αξία στην Prime Time, παρέμεινε μαζί με τη «Famagusta» η μοναδική σειρά που καταγράφει μέσο όρο άνω του 20% στην ελληνική τηλεόραση. Στο δυναμικό κοινό, η «Γη της ελιάς» κατέγραψε ποσοστό 13,2%.

«Το ναυάγιο»: Το Top 3 των δημοφιλέστερων σειρών στην ελληνική τηλεόραση τον περασμένο μήνα συμπληρώνει «Το ναυάγιο», αποδεικνύοντας την πρωτοκαθεδρία τού MEGA στη μυθοπλασία. Κατέγραψε ποσοστό 17,7% στο σύνολο του κοινού και 10,4% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Αμετακίνητο από την κορυφή το «Φως στο Τούνελ»

«Φως στο Τούνελ»: Η εκπομπή έρευνας παρέμεινε πρώτη και τον Φεβρουάριο με ποσοστό 21,8% στο γενικό σύνολο και 16,6% στο δυναμικό κοινό 18-54. Το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε εβδομάδα την εβδομάδα τα στοιχεία που έφερε στο φως η βραβευμένη δημοσιογράφος τον περασμένο μήνα και η κάλυψη της εκπομπής άγγιξε τους 1.191.000 τηλεθεατές.

Στην πρώτη θέση σταθερά και το «The Chase»

«The Chase»: Το τηλεπαιχνίδι του MEGA με τη Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, διατηρώντας την πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 με 15,9%. Οι καταδιώξεις γνώσεων παρέμειναν έτσι για τρίτο μήνα στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης. Το «The Chase» σημείωσε μέσο όρο 15,6% στο σύνολο του κοινού τον Φεβρουάριο.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024