Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φονικό στη Νίκαια: Βίαιος και κακοποιητικός ο δράστης - «Έδερνε τη γυναίκα του και την κόρη του»

Φονικό στη Νίκαια: Βίαιος και κακοποιητικός ο δράστης – «Έδερνε τη γυναίκα του και την κόρη του»

Το ζευγάρι είχε πάρει μέτρα για να προφυλαχθεί από τον 64χρονο, όμως δεν αποδείχτηκαν αρκετά.

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για το έγκλημα στη Νίκαια, όπου ένας 64χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του ενώ στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο δράστης φαίνεται να σκότωσε τον άντρα επειδή θεωρούσε πως εκείνος ευθυνόταν για το διαζύγιο του με την πρώην γυναίκα του, η οποία τον εγκατέλειψε.

Ήταν πατέρας «αφέντης». Έδερνε τη γυναίκα του και την κόρη του»

Σύμφωνα πάντως με νεότερες πληροφορίες, ο 64χρονος δράστης βίαιος τόσο απέναντι στη σύζυγό του, όσο και στην κόρη του.

«Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για να σκοτώσει. Ήταν πατέρας «αφέντης». Έδερνε τη γυναίκα του και την κόρη του. Όταν τον εγκατέλειψαν ήρθε εδώ και σκότωσε τον γαμπρό», ανέφερε μάρτυρας για τον δράστη της Νίκαιας.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το ζευγάρι είχε πάρει μέτρα για να προφυλαχθεί από τον 64χρονο, όμως δεν αποδείχτηκαν αρκετά.

«Κάποιος κακός έχει σκοτώσει τον μπαμπά»

Τραγικά πρόσωπα, τα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, τον οποίο επικαλείται το Mega, το ένα από τα δύο παιδιά, την ώρα των πυροβολισμών, βγήκε έξω και άρχισε να φωνάζει: «Μαμά, μαμά, βγες έξω! Κάποιος κακός έχει σκοτώσει τον μπαμπά».

Η σύζυγος του 39χρονου βγήκε έξω και άρχισε να φωνάζει αρχικά «Στέλιο, μπες μέσα!». Ο άντρας της, όμως, ήταν ήδη νεκρός. Όταν το συνειδητοποίησε, άρχισε να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια.

Ο δράστης, μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, είχε χωρίσει πρόσφατα από τη γυναίκα του, η οποία φιλοξενούνταν στην Αθήνα από την κόρη και τον γαμπρό της. Ο 64χρονος ενδεχομένως να πίστευε πως το ζευγάρι ήταν αυτό που έβαλε την πρώην γυναίκα του σε σκέψεις, ώστε να προχωρήσει στο διαζύγιο.

Το χρονικό

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 08:00 το πρωί. Ο 64χρονος πεθερός είχε στήσει καρτέρι στον γαμπρό του και τον περίμενε με την καραμπίνα στο χέρι. Μάλιστα, φέρεται πως αυτό που όπλισε το χέρι του ήταν το γεγονός ότι τον θεωρούσε υπαίτιο για τον χωρισμό του.

Ο 39χρονος ετοιμαζόταν να πάει στη δουλειά του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, έβγαλε το αυτοκίνητο από τη γκαραζόπορτα, βγήκε έξω και κατέβηκε, για να την κλείσει. Εκείνη την ώρα, ο δράστης τον περίμενε με την καραμπίνα.

Αρχικά, τον πυροβόλησε μία φορά, με τον 39χρονο να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, ενώ ο 64χρονος όπλισε για δεύτερη φορά την καραμπίνα και του έδωσε τη χαριστική βολή. Στη συνέχεια, ο δράστης έκανε κάποια μέτρα, πήγε στην αυλή του σπιτιού, κοίταξε στο εσωτερικό και έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024