Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι συμβαίνει με την Κέιτ Μίντλετον; Οι φήμες οργιάζουν, το παλάτι επιμένει

Τι συμβαίνει με την Κέιτ Μίντλετον; Οι φήμες οργιάζουν, το παλάτι επιμένει

Η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται στο επίκεντρο θεωριών συνωμοσίας, με το παλάτι να επιμένει να δίνει πληροφορίες με το σταγονόμετρο για την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Με τις πληροφορίες για την Κέιτ Μίντλετον να δίνονται με το σταγονόμετρο και τις φήμες να οργιάζουν για την υγεία της, το παλάτι επιμένει στα όσα είχε ανακοινώσει πριν από λίγο καιρό.

Το παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα δήλωση για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον. Και αυτό ενώ η πριγκίπισσα της Ουαλίας παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και δύο μήνες μετά την προγραμματισμένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Εκπρόσωπος του παλατιού προσπάθησε να καθησυχάσει τους θαυμαστές της Κέιτ Μίντλετον, ενώ οι φήμες και οι εικασίες για την υγεία της οργιάζουν στα social media.

«Το παλάτι του Κένσινγκτον κατέστησε σαφές τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάρρωσης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτό συνεχίζει να ισχύει» σημείωσε εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας.

Αξιωματούχοι προσέθεσαν πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να τα πηγαίνει καλά. Η Κέιτ Μίντλετον σχεδιάζει να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της μετά το Πάσχα.

Η ενημέρωση έρχεται καθώς οι βασιλικοί σχολιαστές προειδοποίησαν τη βασιλική οικογένεια να είναι πιο ανοιχτή σχετικά με το γιατί ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απουσίαζε από το μνημόσυνο του νονού του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Μια κίνηση που αποδόθηκε σε προσωπικούς λόγους.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποσύρθηκε τελευταία στιγμή από το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ απουσίαζε και ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος που συνεχίζει τη θεραπεία του για τον καρκίνο.

Έδωσε το παρών αντ’ αυτού η βασίλισσα Καμίλα, με τον πρίγκιπα Άντριου να απολαμβάνει επίσης εξέχοντα ρόλο, καθώς οδήγησε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας στη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor.

Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απουσία του πρίγκιπα Γουίλιαμ και είναι άγνωστο αν σχετίζεται με την ανάρρωση της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον.

Η βασιλική οικογένεια ήταν ξεκάθαρη ότι η απουσία του δεν συνδέεται με τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον, του συζύγου της Λαίδης Γκαμπριέλα Γουίνδσορ, ο οποίος πέθανε ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής στα 45 του χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον εθεάθη για τελευταία φορά τα Χριστούγεννα στο Sandringham.

Ο βασιλικός βιογράφος Phil Dampier είπε στη MailOnline ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή. Επισήμανε, ωστόσο, πως δεν είναι φυσιολογικές στιγμές δεδομένων των προβλημάτων υγείας του βασιλιά Καρόλου και της Κέιτ Μίντλετον.

«Θα υπάρξουν άγριες και άδικες εικασίες»

«Φοβάμαι ότι αν δεν δοθεί λόγος για την απόσυρση του πρίγκιπα Γουίλιαμ την τελευταία στιγμή, αναπόφευκτα θα υπάρξουν εικασίες, κάποιες από αυτές άγριες και άδικες, αλλά αυτή είναι η φύση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αυτές τις μέρες», υπογράμμισε.

«Το παλάτι κατέστησε σαφές ότι η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει καλά και είδαμε τον βασιλιά να επιστρέφει στο Λονδίνο από το Windsor, πιθανότατα για θεραπεία.

Αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιος προσωπικός λόγος οδήγησε τον Γουίλιαμ να μην παραστεί στο μνημόσυνο. Νομίζω ότι θα πρέπει να είναι πιο ανοιχτός αν το παλάτι θέλει να αποφύγει τις εικασίες» συμπλήρωσε.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams αποκάλεσε τη σιωπή της βασιλικής οικογένειας ως δώρο στους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας.

«Ο Γουίλιαμ θα ήξερε ότι η ανεξήγητη απουσία του θα γίνει πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, παρά τις πηγές που διαβεβαίωναν τα μέσα ενημέρωσης πως δεν είχε σχέση με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον. Το παλάτι παραμένει σιωπηλό, οπότε οι εικασίες συνεχίζονται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως η απουσία διευκρινίσεων, όταν συμβαίνει κάτι απροσδόκητο, είναι ένα δώρο στους συνωμοσιολόγους. Είναι, όπως σημείωσε, μια περίοδος κατά την οποία η βασιλική οικογένεια δέχεται τεράστια πίεση. Με δεδομένο ότι μόνο τέσσερα από τα εργαζόμενα μέλη της είναι κάτω των 70 ετών.

Από την αρχή του χρόνου υπήρξε ξαφνική έλλειψη βασιλικών μελών της πρώτης γραμμής αφού ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον μπήκαν στο νοσοκομείο περίπου την ίδια περίοδο τον Ιανουάριο.

Έτσι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αναγκάστηκε να αναλάβει περισσότερα δημόσια καθήκοντα, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει την Κέιτ Μίντλετον και φροντίζει τα τρία τους παιδιά, τον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024