Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο δράμα για τον Κέβιν Μιραλάς!

Νέο δράμα για τον Κέβιν Μιραλάς!

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ανέλαβε τεχνικός διευθυντής της Ααλστ, αλλά οι Τούρκοι επενδυτές αποδείχθηκαν… μπαταχτσήδες.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Κέβιν Μιραλάς αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να γίνει τεχνικός διευθυντής.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού στα 36 του ανέλαβε τις τύχες της Αλοστ (ή Αϊντραχτ Ααλστ για τους Φλαμανδούς. Ομάδα της D2 amateur. Κάτι σαν την Δ’ Εθνική. Το πρότζεκτ για τον Βέλγο που έπαιξε στην ΑΕΛ Λεμεσού για τελευταία φορά ποδόσφαιρο, ήταν ελκυστικό. Έτσι έμοιαζε στην αρχή.

Η Αλοστ θα πήγαινε τρένο για σερί ανόδους. Το τουρκικό fund με επικεφαλής τους Ulas Ortakaya και Yuksel Demir είχε πείσει τον πρώην διεθνή Βέλγο.

Το όνομα της ιστορικής Eendracht Aalst ήταν αρκετό για τους Τούρκους επενδυτές ώστε να βάλουν τα λεφτά τους και η ομάδα να επιστρέψει γρήγορα στο επαγγελματικό επίπεδο.

Ονειρο ήταν και όνειρο θα μείνει. Μετά από μήνες αναταραχής (ιδίως μετά την απόλυση όλου του προσωπικού της ακαδημίας, που κατήγγειλε τις περίπλοκες συνθήκες εργασίας), η αυλαία έπεσε στο πρότζεκτ Aalst. Η Nieuwsblad αναφέρει ότι οι Τούρκοι επενδυτές, Ulas Ortakaya και Yuksel Demir, απλά αποφάσισαν να φύγουν.

Ήδη σε οικονομική δυσπραγία και υπό την επιρροή μιας προσωρινής διοίκησης, η Έντραχτ Άαλστ, αν και στην κορυφή του πρωταθλήματος, μπορεί άμεσα να διαλυθεί. Εκτός κι αν η παρουσία του Μιραλάς πείσει άλλους επενδυτές να αναλάβουν τον βελγικό σύλλογο.

Για την ώρα ο πρώην «ερυθρόλευκος» είναι στο στόχαστρο και προ πάντων σε αδιέξοδο.

Ο Κέβιν Μιραλάς εγκαταλείφθηκε από τους Τούρκους επενδυτές του στο Άαλστ: «Είναι κρίμα για τους νέους, γυρίσαμε πέντε χρόνια πίσω», τονίζει ο ίδιος. Ήδη βελγικό δικαστήριο διόρισε δύο διαχειριστές για να σώσουν τον σύλλογο από την κατάρρευση.

Οι Τούρκοι πρώην ιδιοκτήτες Ulas Ortakaya και Yuksel Demir ήταν φιλόδοξοι αλλά σύντομα αποδείχθηκε ότι δεν είχαν αρκετά χρήματα. Σύντομα άφησαν χωρίς νερό και θέρμανση την Ακαδημία ενώ τα ενοικιασμένα αυτοκίνητα του συλλόγου κατασχέθηκαν. Ο Μιράλας επισημαίνει το χάος και ζητά υπομονή για να διορθωθούν τα πράγματα…

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024