Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Εγώ μου φταίω» τραγουδά η Τάνια Καρρά και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα

«Εγώ μου φταίω» τραγουδά η Τάνια Καρρά και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα

Η Τάνια Καρρά ζει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας της, αφού δουλεύει ασταμάτητα, καταφέρνοντας να κλέψει τις εντυπώσεις τραγουδώντας δίπλα σε μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου

Τους τελευταίους μήνες την συναντάμε παντού: Στη Θεσσαλονίκη, στη συνέχεια Αθήνα, μετά ξανά στη Θεσσαλονίκη, ύστερα στην Κύπρο και τις τελευταίες εβδομάδες στην Πάτρα. Κι όλα αυτά σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους!

Ο λόγος για την Τάνια Καρρά, η οποία βιώνει μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας της, αφού… δουλεύει συνέχεια, καταφέρνοντας να κλέψει τις εντυπώσεις δίπλα σε πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, στα οποία εμφανίζεται.

«Η αλήθεια είναι πως δουλεύω non stop» παραδέχεται η Τάνια Καρρά, μιλώντας στο in.

«Σίγουρα στο άμεσο μέλλον θα έχουμε εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, γίνονται πολλές συζητήσεις, έρχεται και καλοκαίρι αλλά ακόμα δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι» θα συμπληρώσει αναφερόμενη στα μελλοντικά της σχέδια.

Την βοήθησε το talent show;

Ένα από τα μεγάλα (και ίσως αναπάντητα) ερωτήματα για τα talent show είναι το πόσο βοηθούν στην πραγματικότητα τους νεαρούς διαγωνιζόμενους.

Μια από αυτές ήταν και η Τάνια Καρρά, η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό το 2010, μέσα από την συμμετοχή της στο «Greek Idol». Αμέσως ξεχώρισε με την μελωδική φωνή και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία της.

Ωστόσο, εκείνη ανήκει στην κατηγορία αυτών που η συμμετοχή τους στο μουσικό ριάλιτι δεν βοήθησε στην εξέλιξή της.

«Δεν με βοήθησε δεδομένου του ότι ήδη εργαζόμουν σε νυχτερινά μαγαζιά. Δεν εκμεταλλεύτηκα ή δεν ήμουν σε θέση να αναγνωρίσω πιθανές ευκαιρίες που μου παρουσιάστηκαν. Επίσης, το άγχος δεν μου είχε επιτρέψει να δείξω τι μπορώ να κάνω και έφυγα και πολύ νωρίς. Παραμένει όμως μια ωραία εμπειρία» θα πει μιλώντας για τη συμμετοχή της.

Σήμερα, περισσότερα από 10 χρόνια μετά απαντά ότι θα άλλαζε κάποια πράγματα από αυτό το μουσικό ταξίδι της.

«Δεν έχω κάνει κάτι για το οποίο έχω μετανιώσει όμως σε ό,τι αφορά τον εαυτό μου θα άλλαζα την αντιμετώπιση μου σε κάποια πράγματα. Έχω πλέον άλλη εμπειρία και πατάω πιο γερά στα πόδια μου. Θα ήμουν πιο προσηλωμένη στο να κάνω δισκογραφία η οποία ήρθε αργότερα και θα ήμουν πιο τολμηρή» λέει χαρακτηριστικά.

Το νέο τραγούδι σε δική της μουσική και στίχους

Πλέον εμφανίζεται δίπλα σε μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, ενώ πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το (εντελώς) δικό της τραγούδι με τίτλο «Εγώ μου Φταίω», αφού εκτός από την ερμηνεία, υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.

«Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζω κάτι δικό μου σε στίχους και μουσική. Εννοείται πως με εκφράζει το να γράφω κάτι δικό μου, μπορώ όμως εξίσου να ταυτιστώ και να νιώσω έντονα και με τραγούδι που έχει γράψει κάποιος άλλος» τονίζει και εξηγεί πως θα αν και δεν αποτελεί αυτοσκοπό της «αν μου δωθεί αυτή η ευκαιρία με μεγάλη μου χαρά να γράψω κομμάτι για συνάδελφό μου».

«Μου έχουν ζητήσει κομμάτι που έχω γράψει πάντως και εγώ έχει τύχει να έχω στο μυαλό μου συγκεκριμένο καλλιτέχνη όταν έγραφα. Οπότε μακάρι κάποια στιγμή να γίνει, γιατί όχι;» αναφέρει στη συνέχεια.

Οι συνεργασίες…

Πλέον συνεργάζεται με τον Νίνο, ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα, ανάμεσά τους ο Πάνος Κιάμος, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Νίκος Βέρτης.

«Έχω περάσει υπέροχα σε όλες μου τις συνεργασίες και πλέον θέλω να δουλεύω με καλλιτέχνες που μου δίνουν τον χώρο και τον χρόνο ώστε να δείχνω αυτό που μπορώ να κάνω» λέει, αναφερόμενη στις συνεργασίες της αυτές.

Ωστόσο, όπως θα εξηγήσει «δεν έχω συνεργαστεί σχεδόν καθόλου με γυναικεία ονόματα πάντως και ίσως αυτό θα αποτελούσε πρόκληση για μένα στο μέλλον».

Το μέλλον…

Τέλος, όσον αφορά στο μέλλον, η Τάννια Καρρά ελπίζει σε «πολλά και ωραία τραγούδια τα οποία θα τα αγαπήσει ο κόσμος».

«Επίσης θα ήθελα να με γνωρίσει καλύτερα το κοινό ως προσωπικότητα και γενικά να κάνω αξιόλογες συνεργασίες και βήματα μπροστά!» καταλήγει.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024