Πρόβα τελικού θα μπορούσε να είναι η σημερινή (28/2, 21:00) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη, στο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague.
Μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες μέσα στη Λεωφόρο απέναντι σε Λαμία και Κηφισιά, η ομάδα του Φατίχ Τεριμ θέλει να επιστρέψει στις νίκες, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί της στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζει τους τραυματίες Τζούριτσιτς, Γεντβάι, Χουάνκαρ και Βέρμπιτς, αλλά και τον τιμωρημένο Σένκεφελντ, που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με την Κηφισιά.
Στον αντίποδα, ο Άρης προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, έχοντας αήττητο σερί πέντε παιχνιδιών και έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την πέμπτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Σαβέριο και τον ανέτοιμο Φαμπιάνο.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.