Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζάκυνθος: «Το ήθελα το μωρό» λέει ο 27χρονος που κατηγορείται για τη βίαιη αποβολή της συντρόφου του

Ζάκυνθος: «Το ήθελα το μωρό» λέει ο 27χρονος που κατηγορείται για τη βίαιη αποβολή της συντρόφου του

Ο άνδρας αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτει η 19χρονη - «Δεν ξέρω πού βρήκε τα χάπια και πότε τα πήρε» ισχυρίζεται ο ίδιος

Αθώος δηλώνει ο 27χρονος άνδρας από την Ζάκυνθο ο οποίος καταγγέλθηκε από την 19χρονη έγκυο σύντροφό του ότι την οδήγησε στο σπίτι του και διά της βίας της έδωσε χάπια προκειμένου να αποβάλει το μωρό που κυοφορούσε.

Αρνείται τις κατηγορίες ο 27χρονος επιμένοντας ότι ήθελε το μωρό και δηλώνοντας πλήρη άγνοια για τα χάπια που πήρε η 19χρονη

«Δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά που με κατηγορεί», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο 27χρονος αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος.

«Το ήθελα το μωρό. Στεναχωριέμαι». «Τίποτα από αυτά. Ούτε για τα χάπια δεν ξέρω κάτι. Ούτε πού τα βρήκε, πότε τα πήρε… δεν ξέρω», σημείωσε και ανέφερε πως η 19χρονη ήταν η πρώτη του αγάπη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος μετά την απολογία του στον ανακριτή της Ζακύνθου επί σχεδόν πέντε ώρες αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγυοδοσίας 2.000 ευρώ, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.

«Φοβάμαι ότι θα μου κάνει κακό»

«Με φοβίζει πάρα πολύ που αφέθηκε ελεύθερος, μπορεί να κάνει κακό σε εμένα ή στην γιαγιά μου. Μας το είχε πει ότι αν πάει φυλακή θα μας κάνει κακό. Δεν ξέρω τι να πω. Αυτός ο άνθρωπος δεν νιώθει τύψεις μέσα του που σκότωσε το παιδί μου;» δήλωσε η 19χρονη μιλώντας στο Mega.

Σχετικά με τη γιαγιά της, που κατηγορεί ο 27χρονος ότι δεν τον ήθελε λόγω της καταγωγής του, η 19χρονη ανέφερε: «Κατηγορεί και τη γιαγιά μου, επειδή λέει ότι είναι Αλβανός. Η γιαγιά μου έχει βαφτίσει κοπέλα από την Αλβανία. Ποτέ η γιαγιά μου δεν είχε ρατσιστική πρόθεση προς κανέναν».

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024