Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζάκυνθος: «Η γιαγιά έλεγε ότι πρέπει να ρίξει το παιδί - Τσακώθηκε με τις νοσοκόμες»

Ζάκυνθος: «Η γιαγιά έλεγε ότι πρέπει να ρίξει το παιδί – Τσακώθηκε με τις νοσοκόμες»

Φίλος του ζευγαριού υποστηρίζει ότι εκείνο το βράδυ την πήρε 100 τηλέφωνα - «Την καλούσα γιατί είχα ανησυχία, ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινα καλά» λέει η γιαγιά

Σε μια αποκαλυπτική μαρτυρία προχώρησε κοντινός φίλος του 27χρονου και της 19χρονης στη Ζάκυνθο, ο οποίος τους είχε δει το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Ο 27χρονος «μου είπε ότι είχε πάει στο νοσοκομείο με τη γιαγιά και η γιαγιά είχε πει ότι πρέπει να το ρίξουν το παιδί. Είχαν τσακωθεί οι νοσοκόμες με τη γιαγιά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σπίτι μου ήταν τα παιδιά εκείνη τη νύχτα, τους ξέρω χρόνια, δεν μου φάνηκε ότι είχαν πρόβλημα – Το πρόβλημα το είχαν με τη γιαγιά» λέει ο φίλος του ζευγαριού

Τους έβλεπε αγαπημένους, όπως είπε μιλώντας στο MEGA, ενώ αποκάλυψε ότι ο 27χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την οικογένεια της 19χρονης. «μου είπε ότι έχει πρόβλημα με τους γονείς της, με τη γιαγιά της.

«Στο σπίτι μου ήταν τα παιδιά εκείνη τη νύχτα. Εμένα δεν μου φάνηκε ότι είχαν πρόβλημα με τη σχέση τους. Το πρόβλημα το είχαν με τη γιαγιά. Την είχε πάρει 100 τηλέφωνα εκείνο το βράδυ», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη έχει δηλώσει ότι η γιαγιά της ποτέ δεν είπε πως δεν θέλει το μωρό. «Είχε πάρει τηλέφωνο πως είμαι έγκυος και πως θα με βοηθήσουν. Το μόνο που είπε ήταν πως είμαι μικρή και να μείνω σπίτι της», αναφορικά με την ένταση που υπήρξε ανάμεσα στη γιαγιά και στη γυναικολόγο.

Επίσης ο φίλος του ζευγαριού, δήλωσε βέβαιος ότι ο 27χρονος «δεν είχε σηκώσει ποτέ χέρι, ούτε τρίχα δεν της είχε ακουμπήσει».

«Μετά που μιλήσαμε το βράδυ είχαν φτάσει στο νοσοκομείο. Πήρε φάρμακα, μου λέει, και έριξε το παιδί. Ο φίλος μου την πήγε και έκατσε όλη τη νύχτα εκεί. Την επόμενη ημέρα του είπε να πάει να ξεκουραστεί, γιατί θα ερχόταν η μάνα της».

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 19χρονη

Από την άλλη η γιαγιά της 19χρονης υποστήριξε ότι δέχτηκε απειλές από τον 27χρονο, ενώ τόνισε πως η εγγονή της είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Το κορίτσι είναι τρομαγμένο, φαίνονται τα σημάδια. Το κορίτσι κλαίει. «Είχα δουλειά εγώ, γιαγιά, να πω ψέματα;», μου είπε. «Θα σκοτώσω τη γιαγιά σου, θα σκοτώσω τους τάδε», της έλεγε. Της έλεγα να προσέχει. Το έβλεπα το παιδί τρομαγμένο, κάτι δεν μου πήγαινε καλά».

«Εγώ δεν ζήτησα να ρίξει το παιδί, της έλεγα ‘πρόσεχε’. Την καλούσα εκείνο το βράδυ γιατί είχα ανησυχία, ένιωθα κάτι δεν πήγαινα καλά. Δεν την πήγε σε κανένα φιλικό σπίτι. Την πήρε με το ζόρι, του λέει ‘πήγαινε μόνος σου’. Αυτός είχε σκοπό άλλο να κάνει», πρόσθεσε.

Το χρονικό

Ο 27χρονος έδεσε και ξυλοκόπησε την 19χρονη σύντροφό του, ενώ της χορήγησε διά της βίας και φάρμακα προκειμένου να προκαλέσει την αποβολή του μωρού που κυοφορούσε.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας 19χρονης, την έδεσε, την κακοποίησε με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο της το σώμα και την ανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη.

«Μου πάτησε το κεφάλι, με πέταξε στο κρεβάτι και μου είπε έχω αποφασίσει να σκοτώσω το παιδί. Πως δεν μπορεί να δεχτεί πως θα το πάρει μαζί του», ανέφερε χαρακτηριστικά η 19χρονη.

«Με έβαλε να σβήσω τη φωτογραφία με τον υπέρηχο για να μην μας ματιάσουν. Δεν το έλεγε ούτε στους γονείς του. Από το στόρι μου το μάθανε οι δικοί του άνθρωποι. Η γιαγιά μου ήταν μαζί μου στη γυναικολόγο. Αυτός με πήγε εκεί. Ήξερε πως η γιαγιά μου θα είχε αντίρρηση. Μου το έλεγε η γιαγιά μου…», πρόσθεσε σοκαρισμένη η 19χρονη.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα, ενώ του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την κατηγορία της διακοπής κύησης, για ενδοοικογενειακής βία και για άσκηση σωματικής βίας.

Sports in

Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Game 3 με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024