Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζάκυνθος: Τη Δευτέρα απολογείται ο 27χρονος που διέκοψε βίαια την κύηση της φίλης του

Ζάκυνθος: Τη Δευτέρα απολογείται ο 27χρονος που διέκοψε βίαια την κύηση της φίλης του

Ο 27χρονος, αρνείται στο σύνολό τους τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου για το αδιανόητο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με ένα 27χρονο να κατηγορείται ότι διέκοψε βιαίως την κύηση της 19χρονης συντρόφου του.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη. Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, την έδεσε, την κακοποίησε με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο της το σώμα και την ανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη. Την επομένη το πρωί, ο νεαρός μετέφερε την 19χρονη φίλη του στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει.

«Φλίπαρε με το που άκουσε για το παιδί»

Ο 27χρονος, έλαβε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα (26/2) για να απολογηθεί στον ανακριτή. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, αρνείται στο σύνολό τους τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

«Τον ικέτευε να σταματήσει»

Το ζευγάρι δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε προβλήματα. Όλα όμως άλλαξαν όταν η 19χρονη έμεινε έγκυος. Ο 27χρονος χρησιμοποιώντας μια αφορμή την πήγε στο σπίτι του και προέβη στην αποτρόπαια πράξη του.

«Την έδεσε, ενώ τον ικέτευε να σταματήσει και καλούσε σε βοήθεια. Της έδωσε χάπι και μετά της έβαλε κολπικό φάρμακο για να αποβάλει. Μιλάμε για ανθρώπινο τέρας», είπε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.

Μάλιστα, της αφαίρεσε το κινητό για μην μπορεί να επικοινωνήσει με τους δικούς της.

Στο νοσοκομείο της Ζακύνθου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κοπέλα είχε χάσει το έμβρυο που κυοφορούσε.

«Φλίπαρε με το που άκουσε για το παιδί. Ήταν τόσο βάναυση η κίνηση του 27χρονου, που πιστεύω δεν θα υπάρξει επιείκεια από τις ελληνικές Αρχές», συμπλήρωσε ο κ. Μπαλάσκας.

Η τοξική συμπεριφορά του 27χρονου

Η 19χρονη μιλάει για μία σχέση εκφοβισμού και ζήλειας. Όταν έμαθε πως είναι έγκυος στο παιδί του, του το ανακοίνωσε όλο χαρά. Η αντίδραση του 27χρονου δεν ήταν αυτή που περίμενε. Την απείλησε για τη ζωή της και έτσι η 19χρονη μάζεψε τα πράγματά της και επέστρεψε στο πατρικό της

«Μου έλεγε μια μέρα που ήμουνα σπίτι μου: «Άμα δεν έρθεις θα σκοτώσω εσένα, το παιδί και θα αυτοκτονήσω». Με ζήλευε. Ήθελε να σταματήσω και από τη δουλειά μου. Τον αγαπούσα πάρα πολύ. Πάρα πολύ. Και δε του έκανα τίποτα. Εγώ δεν ξέρω γιατί μου το έκανε αυτό. Εγώ τον αγαπούσα με όλη μου την καρδιά», είπε η κοπέλα στο Live News.

«Η πραγματικότητα είναι διαφορετική»

Ο Παναγιώτης Κεφαλληνός, δικηγόρος του 27χρονου, είπε πως ο πελάτης του αρνείται τα όσα του καταλογίζονται. «Ανεξάρτητα της ιδιότητάς μου να πω πως επειδή είμαστε άνθρωποι, να δούμε ανθρώπινα την υπόθεση και να εξαντλήσουμε όλες τις πτυχές της. Αν ο 27χρονος δεν έχει πράξει αυτά για τα οποία κατηγορείται, ελάτε στη θέση του», σημείωσε ο κ. Κεφαλληνός.

«Θα αναφέρω κάτι που πληροφορήθηκα. Ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες, γίνονται ανακρίσεις και η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν το έπραξε. Ας ψάξουμε λίγο τις τοποθετήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα», είπε.

«Τα χάπια της τα έδωσε η γιαγιά και η μητέρα της», καταγγέλλει ο πατέρας του 27χρονου

Από την πλευρά του, ο πατέρας του 27χρονου, μιλώντας στα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, υποστήριξε πως «όλη αυτή η ιστορία ήταν στημένη από τους γονείς της κοπέλας».

«Η γιαγιά δεν ήθελε να γίνει ο αρραβώνας. Δεν ξέραμε ότι ήταν έγκυος, μόνο υποψιαζόμασταν, δεν το είχε πει στον γιο μου. Η κοπέλα πέρναγε καλά μαζί του, τον αγαπούσε με όλη την καρδιά της. Μου έλεγε ότι την αγαπάει. Η γιαγιά της δεν τον ήθελε, ο πατέρας της ήταν στη φυλακή, πήγε ο γιος στη φυλακή και τον συνάντησε για να ζητήσει το χέρι της και πήρε την ευχή του.

»Αυτός την αγαπούσε, είχαν δύο χρόνια που δούλευαν μαζί. Την κοπέλα δεν την είχα γνωρίσει, είχαμε μιλήσει μόνο στο τηλέφωνο. Πριν την πρωτοχρονιά μου έλεγε ότι ήθελε να έρθει στην Αλβανία. Ο γιος μου δουλεύει όλη μέρα, το βράδυ η κοπέλα είχε πάει στους γονείς της. Ο γιος μου την πήρε τηλέφωνο και του είπε δεν αισθάνομαι καλά και αυτός την πήρε και πήγαν στο νοσοκομείο. Εκεί αποκαλύφθηκε η αλήθεια» ισχυρίζεται ο πατέρας.

«Της έδωσαν φάρμακα για να αποβάλει. Της τα έδωσε η γιαγιά και η μητέρα της. Τις καταγγελίες τις έκαναν αυτές για να μπει ο γιος στη φυλακή. Τα παιδιά αγαπιούνται, αλλά δεν ήθελε η γιαγιά. Πριν μια βδομάδα ο γιος μου μού είπε ότι υποψιαζόταν πως είναι έγκυος. Δεν γνωρίζουμε τι έχει συμβεί στα αλήθεια. Δεν βρήκαν σημάδια βίας, έβαλαν τη δική τους γυναίκα στους γιατρούς, αυτοί ειδοποίησαν την αστυνομία. Η κοπέλα απέσυρε την καταγγελία σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η μητέρα της όχι».

Sports in

Με Παπανικολάου στο Game 3 ο Ολυμπιακός

Ο Κώστας Παπανικολάου θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει του Game 3 με τη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024