Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση για τον Ελ Κααμπί στο Μαρόκο

Αποθέωση για τον Ελ Κααμπί στο Μαρόκο

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί κάνει… παπάδες με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού, σκοράρει κατά ριπάς και στο Μαρόκο υποκλίνονται στον συμπατριώτη τους.

Ο Ολυμπιακός έχει γυρίσει τον διακόπτη μέσα σε λίγες μέρες με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του, κερδίζει παντού και παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έχει ψυχολογία στα… ύψη με τον Βάσκο τεχνικό να κάνει τα απλά και να δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές του.

Ένας από τους ερυθρόλευκους που κάνουν τη διαφορά το τελευταίο διάστημα στο λιμάνι είναι και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος δεν σταματάει να σκοράρει και να δίνει νίκες με τα γκολ του, αφού μέσα σε 5 ματς έχει πετύχει 7 τέρματα και είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού.

Ο Μαροκινός επιθετικός είναι το βαρύ «πυροβολικό» του Μεντιλίμπαρ και του Ολυμπιακού, οι επιδόσεις του «τρομάζουν» και την ίδια ώρα στην πατρίδα του τον αποθεώνουν, λέγοντας πως είναι ένας από τους βασικούς λόγους που ο Ολυμπιακός είναι στους «16» του Conference League, αλλά και που έχει μπει γερά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Το «sport.le360.ma» στο Μαρόκο έγραψε, αναφερόμενο στον Ελ Κααμπί:

«Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί έκανε τον Ολυμπιακό να ονειρεύεται, πετυχαίνοντας επτά γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Ο Μαροκινός επιθετικός σκόραρε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, το δεύτερο «διπλό» της εβδομάδας, αυτή τη φορά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2-1), την 24η αγωνιστική της ελληνικής Super League. Μπαίνοντας στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ελ Καμπί ισοφάρισε για την ομάδα του με πέναλτι πριν διπλασιάσει τα τέρματα για να χαρίσει τη νίκη. Με αυτό το αποτέλεσμα, ο επιθετικός αύξησε το σύνολο του σε 19 γκολ τη φετινή σεζόν σε 31 παιχνίδια που έπαιξε σε όλες τις διοργανώσεις».

Sports in

Μάντσεστερ Σίτι- Γουέστ Χαμ 3-1 : Πρωταθλήτρια Αγγλίας η «αρμάδα» του Γκουαρντιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι το πήρε και αυτό! Οι «πολίτες» νίκησαν την Γουέστ Χαμ και κατέκτησαν την Premier League. Η Άρσεναλ αν και επιβλήθηκε με 2-1 της Έβερτον έμεινε 2η και πικραμένη για μία ακόμη σεζόν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024