Ο Ολυμπιακός προηγείται με 1-0 στη Βουδαπέστη επί της Φερεντσβάρος και πλέον κατέχει στα χέρια του σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στη φάση των «16» του Europa Conference League, μετά και το υπέρ του 1-0 από το πρώτο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης».
Όλα ξεκίνησαν από το 43′. Ο Ντάνιελ Ποντένσε πραγματοποίησε τη σέντρα από αριστερά, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πήρε την κεφαλιά και ο Ράιαν Μέι σταμάτησε την πορεία της μπάλας προς το τέρμα με το χέρι.
Η εσχάτη των ποινών, βέβαια, δεν δόθηκε αμέσως. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έλαβε τη σχετική ειδοποίηση από τον VAR, πήγε στο monitor, τσέκαρε για λίγο ο ίδιος τη φάση και καταλόγισε αστραπιαία το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.
Ο Ελ Κααμπί ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των «ερυθρόλευκων».
Δείτε το γκολ του Ολυμπιακού:
Είχαν προηγηθεί τεράστιες ευκαιρίες-προειδοποιήσεις από πλευράς Ολυμπιακού, με Φορτούνη και Ποντένσε.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).