Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση για την αποστολή του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο (vid)

Αποθέωση για την αποστολή του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο (vid)

Οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν την αποστολή στο Αγρίνιο και επιφύλασσαν αποθεωτική υποδοχή στους παίκτες των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του στο πρωτάθλημα και αύριο (28/2, 17:00) φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να πάρουν ακόμη μία νίκη και να συνεχίσουν την αντεπίθεσή τους με στόχο την επιστροφή στην κορυφή της Super League.

Οι Πειραιώτες δεν θα έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους στην αυριανή αναμέτρηση, ωστόσο οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» φρόντισαν να δείξουν την αγάπη τους στην ομάδα κατά την άφιξη της αποστολής στο Αγρίνιο. Πλήθος κόσμου περίμενε το πούλμαν και με το που έφτασε η νύχτα έγινε μέρα.

Με συνθήματα και καπνογόνα οι οπαδοί του Ολυμπιακού προσπάθησαν να εμψυχώσουν την ομάδα τους που έχει μπροστά της μία δύσκολη αναμέτρηση. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην καλύτερη φάση του μέχρι στιγμής στη σεζόν καθώς με τον νέο προπονητή μετρά τέσσερις σερί νίκες και με πολύ καλές εμφανίσεις.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024