Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αρχίζει η ανάπλαση της Νέας Μάκρης

Αρχίζει η ανάπλαση της Νέας Μάκρης

Μια μεγάλη παρέμβαση στο κεντρικότερο σημείο της Νέας Μάκρης αρχίζει.

«Σήμερα το πρωί υπογράψαμε τη σύμβαση για τη Βιοκλιματική Ανάπλαση του κέντρου της Νέας Μάκρης» δηλώνει ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας.

Η χρηματοδότησή της ανάπλασης είναι προϋπολογισμού, περίπου 10.000.000 ευρώ και γίνεται εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και είναι η μεγαλύτερη που έχει ποτέ λάβει ο Δήμος Μαραθώνος.

«Έργο πνοής»

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας πρόσθεσε για το έργο: «Όσο για το ίδιο το έργο, είναι κυριολεκτικά πνοής, αφού όχι μόνο θα αλλάξει πρόσωπο στην πόλη και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών, αλλά θα βελτιώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες που συνέβαλλαν στην υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού εγχειρήματος και να ζητήσω και από τους συμπολίτες μας να το αγκαλιάσουν.

Τα έργα για τη Βιοκλιματική Ανάπλαση δεν θα γίνουν, βέβαια, ταυτόχρονα με τα έργα του δικτύου αποχέτευσης. Όμως θα είναι και αυτά εντατικά και εκτεταμένα και γι’ αυτό ζητώ εκ των προτέρων την κατανόησή σας για όσο διαρκέσουν

. Η Ανάπλαση είναι ένα σπουδαίο έργο που πάει τον τόπο μας πολλά χρόνια μπροστά και αξίζει τον κόπο να κάνουμε όλοι λίγη υπομονή μέχρι να τη δούμε ολοκληρωμένη»

Sports in

LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024