Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Xiaomi 14 Ultra: Μάθαμε σε ποια χρώματα θα κυκλοφορήσει και ανυπομονούμε

Xiaomi 14 Ultra: Μάθαμε σε ποια χρώματα θα κυκλοφορήσει και ανυπομονούμε

Για την κατασκευή του Xiaomi 14 Ultra, η εταιρεία χρησιμοποίησε μία δομή που ονομάζει Xiaomi Guardian Structure, η οποία περιλαμβάνει ένα ενισχυμένο, μονοκόμματο πλαίσιο αλουμινίου

Τα αποκαλυπτήρια της νέας της ναυαρχίδας της κινέζικης εταιρείας Xiaοmi έγιναν προ ημερών στη Βαρκελώνη και φέρουν βελτιωμένα σχέδια και σύνολα χαρακτηριστικών στην κάμερα.

Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, το Xiaomi 14 και 14 Ultra, θα κυκλοφορήσει επιτέλους και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένου και της Ελλάδας, τους επόμενους μήνες.

Για την κατασκευή του Xiaomi 14 Ultra, η εταιρεία χρησιμοποίησε μία δομή που ονομάζει Xiaomi Guardian Structure, η οποία περιλαμβάνει ένα ενισχυμένο, μονοκόμματο πλαίσιο αλουμινίου. Χάρη στη νέα κατασκευαστική αυτή μέθοδο, από δομικής άποψης το πλαίσιο του νέου Xiaomi 14 Ultra παρουσιάζεται έως και 1,38 φορές πιο στιβαρό σε σχέση με το παρελθόν.

Χρωματικά, το 14 θα κυκλοφορεί στην Ευρώπη σε πράσινο, μαύρο και λευκό, ενώ το 14 Ultra θα είναι πιο συντηρητικό: μόνο μαύρο ή λευκό.

Αν αναρωτιέστε πού βρίσκεται το 14 Pro σε όλα αυτά – είναι στην Κίνα και θα παραμείνει εκεί.

Το Xiaomi 14 Ultra υιοθετεί ένα ολοκαίνουργιο ενσωματωμένο υλικό πλαισίου αλουμινίου υψηλής αντοχής 6M42, με το μεταλλικό πλαίσιο να εκτείνεται στο πίσω μέρος του πλαισίου, διπλασιάζοντας τη στιβαρότητα σε σύγκριση με το Xiaomi 13 Pro. Το αξιόπιστο σώμα εξασφαλίζει χρήση χωρίς προβλήματα. Διαθέτει την τελευταίας γενιάς vegan δέρμα νανοτεχνολογίας, με χαρακτηριστικά όπως αντοχή στους λεκέδες, αντιβακτηριακές ιδιότητες και φιλικότητα προς το περιβάλλον. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο σφιχτή, πιο στιβαρή συνολική κατασκευή και βελτιωμένη αντοχή στη φθορά.

Η νέα αρχιτεκτονική 1+5+2 με βελτιωμένη απόδοση της CPU και της GPU εξασφαλίζει ότι είτε χρησιμοποιείτε το Xiaomi 14 για καθημερινές εργασίες, έντονο gaming ή επαγγελματική δημιουργικότητα, θα έχετε μια εκπληκτική εμπειρία με μειωμένη κατανάλωση μπαταρίας.

Η τετραπλή κάμερα επιπέδου flagship με επωνυμία Leica, συναρπάζει με τις εξαιρετικές δυνατότητές της .Το σύστημα τετραπλής κάμερας Leica καλύπτει εστιακά μήκη από 12 mm έως 240 mm σε έξι εστιακά εύρη. Είτε καταγράφουν μακρινές είτε κοντινές λεπτομέρειες, και οι τέσσερις φακοί προσφέρουν ποιότητα συγκρίσιμη με τις λήψεις επαγγελματικής κάμερας.

Ο ολοκαίνουργιος αισθητήρας LYT-900 της Sony διαθέτει μέγεθος αισθητήρα 1 ιντσών και 3.2 μm 4-σε-1 Super Pixel, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Dual Native ISO Fusion Max, επιτυγχάνει εξαιρετικά υψηλό δυναμικό εύρος, αποτυπώνοντας πρωτόγνωρες αποχρώσεις σε λεπτομέρειες φωτός και σκιάς.

Η βελτιωμένη πρόσληψη φωτός επιτρέπει στην κάμερα να καταγράφει πιο περίπλοκες λεπτομέρειες και να μειώνει το θόρυβο της εικόνας σε ρυθμίσεις χαμηλού φωτισμού για εξαιρετικά οπτικά τη νύχτα.

Μέχρι την κυκλοφορία του νέου Xiaomi Ultra στην Ελλάδα μπορείτε να δείτε τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας όπως το Xiaomi 13T 5G 8GB 256GB Alpine Blue με με οθόνη 6,67 ιντσών CrystalRes AMOLED που παρέχει εκπληκτική ποιότητα εικόνας με ζωντανά χρώματα και απόλυτη ευκρίνεια.

Η τριπλή κάμερα με ευρυγώνιο φακό 50 MP προσφέρει εκπληκτικές λήψεις σε ευρείο πεδίο, τηλεφακό 50 MP για εστιασμένες και λεπτομερείς φωτογραφίες και υπερευρυγώνιο φακό 12 MP για εντυπωσιακές πανοραμικές λήψεις. Επιπλέον, η selfie κάμερα 20 MP υπόσχεται καλή ποιότητα εικόνας και λεπτομέρεια στα αυτοπορτρέτα. Η μπαταρία 5.000 mAh με φόρτιση 67W παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και γρήγορη φόρτιση, επιτρέποντας μακρές ώρες χρήσης χωρίς ανησυχίες για την εξάντληση της μπαταρίας.

Επίσης, το Redmi Note 13 Pro+ 5G είναι εξοπλισμένο με κύρια κάμερα επιπέδου 200MP και υποστηρίζει Super QPD για ταχύτερη και ακριβέστερη εστίαση. Ο ισχυρός συνδυασμός OIS και EIS βελτιώνει δραματικά την αντικραδασμική απόδοση. Με τις βελτιωμένες δυνατότητες απεικόνισης της Xiaomi, μπορείτε να δημιουργείτε ένα αριστούργημα κάθε φορά που πατάτε το κλείστρο.

Και τέλος, το Xiaomi Poco X6 Pro 5G NFC 12GB 512GB Black που προσφέρει έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό επιπέδου Flagship που ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα κινητά τηλέφωνα. Η πλάτη του διαθέτει ομοιόμορφες καμπύλες και το κλασικό εξόγκωμα της κάμερας POCO, το οποίο παραμένει αναγνωρίσιμο και διακριτικό. Ο σχεδιασμός του POCO X6 Pro συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης και μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Φυσικά όλα τα τηλέφωνα της Xiaomi μπορείτε να βρείτε στο SHOPFLIX.gr σε απεριόριστη ποικιλία και χρωματικούς συνδυασμούς για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα, στην ώρα τους στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι ότι το SHOPFLIX κλείνει δύο χρόνια και το γιορτάζει κάθε μέρα με διαφορετικές εκπλήξεις. Τώρα με κάθε παραγγελία σας κάνει δώρο κουπόνι 5€ για την επόμενη σας αγορά! Και το καλύτερο; Οσες φορές και να αγοράσετε… τόσα κουπόνια 5€ θα κερδίσετε!

Και το καλύτερο κάθε μέρα 1 τυχερός κερδίζει δωροκάρτα ίση με την αξία του καλαθιού των αγορών που έχει κάνει από το SHOPFLIX.gr

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024