Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακάλυψε τις δυνατότητές σου με τα κορυφαία MBA του Athens International College

Ανακάλυψε τις δυνατότητές σου με τα κορυφαία MBA του Athens International College

Είσαι πολλά παραπάνω από όσα νομίζεις.

ΓΙΑΤΙ ATHENS INTERNATIONAL COLLEGE;

Αν ψάχνεις ένα MBA πρόγραμμα που να εκτοξεύσει την καριέρα σου, τότε σίγουρα θα το βρεις στο Athens International College.

Ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, με εξειδίκευση στην εκπαίδευση στελεχών και επαγγελματιών, που προσφέρει σπουδές διεθνών προδιαγραφών, προσαρμοσμένες στις δικές σου ανάγκες, και προστιθέμενη αξία στις δεξιότητες σου. Περισσότεροι από 5.000 απόφοιτοι τα τελευταία 27 χρόνια έχουν ενισχύσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους χάρη στα ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών του κολλεγίου, είτε με απομακρυσμένη παρακολούθηση, είτε παρακολουθώντας τα μαθήματα στο κτίριο του κολλεγίου στο κέντρο της Αθήνας.

Στο Athens International College, θα βρεις μεταπτυχιακά προγράμματα με θεματολογία που ακολουθεί διεθνείς τάσεις όπως ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός, η Βιωσιμότητα (ESG), το HR, ο Τουρισμός και τα Οικονομικά, που φέρουν την υπογραφή του University of Winchester και οδηγούν σε τίτλους σπουδών με διεθνή αναγνώριση, αναγνώριση από το Υπουργείο Παιδείας (ΑΤΕΕΝ) και τον Α.Σ.Ε.Π., αλλά και επαγγελματική ισοδυναμία με αντίστοιχους τίτλους σπουδών των Α.Ε.Ι.

MBA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ EXECUTIVE & DIGITAL TRANSFORMATION

Δύο από τα MBAs που ξεχωρίζουν, είναι το Executive MBA και το MBA in Digital Transformation: διετή part time προγράμματα σχεδιασμένα για επαγγελματίες που αναζητούν την εξέλιξη σε μια εποχή με πολλές και σύνθετες προκλήσεις.

Το πρόγραμμα Executive MBA του Athens International College καλύπτει μαθήματα για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της επιχείρησης, προσφέροντας εξειδικευμένη γνώση στην ηγετική ανάπτυξη, τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και την επιχειρηματική στρατηγική. Μέσω ενδιαφερουσών εκπαιδευτικών πρακτικών, διευρυμένου δικτύου επαγγελματικών συνδέσεων, και πραγματικών περιπτώσεων μελέτης, το πρόγραμμα εξασφαλίζει αποτελεσματική εκπαίδευση και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στην αγορά εργασίας.

Το MBA in Digital Transformation του Athens International College είναι σχεδιασμένο για όσους θέλουν να μάθουν τα πάντα για την ψηφιακή καινοτομία. Μέσω προηγμένων μαθημάτων (π.χ. Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, Επιχειρηματικός Μετασχηματισμός με A.I., A.R. και Big Data) αλλά και εφαρμοσμένων ερευνητικών έργων, οι σπουδαστές αποκτούν ειδίκευση στην εκτίμηση και υλοποίηση ψηφιακών στρατηγικών.

Κάνε άμεσα την αίτηση σου για τα MBA προγράμματα στο aic.edu.gr και επωφελήσου από μειωμένα δίδακτρα έως και 40%.

Είσαι πολλά παραπάνω από όσα νομίζεις.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024