Η διοίκηση της Alter Ego Media καλωσορίζει τον Γιώργο Σαλιάρη- Φασσέα, νέο Γενικό Διευθυντή Στρατηγικής, Τεχνολογίας και Ανάπτυξης του ομίλου.
Ο Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας σπούδασε Management Sciences στο Πανεπιστήμιο του Warwick και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές του (MSc) στην Ανάλυση, τον Σχεδιασμό και τη Διαχείριση Συστημάτων Πληροφορικής του London School of Economics (LSE).
Άνθρωπος της αγοράς, διαθέτει μακρά εμπειρία στην interactive επικοινωνία και την online διαφήμιση. Το 2000 ίδρυσε τη δική του εταιρεία digital marketing, την yellownetroad, προάγγελο της πολυβραβευμένης OgilvyOne, της οποίας διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος.
Υπήρξε ο πρώτος που ανέλαβε θέση Country Manager του τεχνολογικού κολοσσού της Google στην Ελλάδα, πριν επιστρέψει στον Όμιλο της Bold Ogilvy από τη θέση του Γενικού Διευθυντή, αυτή τη φορά. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας ανέλαβε Πρόεδρος της IPG Mediabrands, υπεύθυνος για 5 χώρες (Ελλάδα, Τουρκία, Αυστρία, Ελβετία και Πορτογαλία).
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπήρξε Operating Partner στην Big Pi Ventures. Πρόκειται για ελληνικό venture capital fund που διαχειρίζεται κεφάλαια 95 εκ. ευρώ και έχει μέχρι σήμερα επενδύσει σε 24 εταιρείες τεχνολογίας (όπως οι TileDB, Orfium και Intelligencia).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.