Η Μακάμπι Τελ Αβίβ συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με σκορ 1-0 της Χάποελ Μπερ Σεβά και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο προπονητής της ομάδας, Ρόμπι Κιν, μίλησε για την αναμέτρηση, ενώ στάθηκε και στην κλήρωση με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως είναι χαρούμενος που έπεσε πάνω σε ένα μεγάλο όνομα. Παράλληλα, ο Ιρλανδός τεχνικός στάθηκε και στην έδρα της ρεβάνς, ξεκαθαρίζοντας πως η Μακάμπι έχει ξαναπαίξει χωρίς κόσμο.
Οι δηλώσεις του Ρόμπι Κιν:
«Είμαι χαρούμενος, ήθελα μια μεγάλη ομάδα, ένα μεγάλο όνομα, όπως και έγινε. Είναι ένα καλό τεστ για εμάς, είναι μία μεγάλη ομάδα και αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλεις να παίξεις ως προπονητής ή ως παίκτης.
Θέλεις να παίξεις ενάντια στις καλύτερες ομάδες. Άλλωστε, η πτήση για την Ελλάδα είναι πιο βολική από το να πετάξεις σε ένα μέρος όπως η Νορβηγία. Αν πρέπει να παίξουμε στη Σερβία χωρίς κόσμο; Το έχουμε ήδη κάνει. Πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.