Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κηφισιά: Χειρουργήθηκε ο Μποτία και μένει εκτός για δύο μήνες

Κηφισιά: Χειρουργήθηκε ο Μποτία και μένει εκτός για δύο μήνες

Ο Αλμπέρτο Μποτία χειρουργήθηκε μετά από το συντριπτικό κάταγμα αριστερής ωλένης που υπέστη στη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό.

Η Κηφισιά μπορεί να πήρε έναν πολύτιμο βαθμό χθες βράδυ κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-1), ωστόσο η ομάδα των Βορείων Προαστίων έφυγε λαβωμένη από το γήπεδο της Λεωφόρου αφού είδε τους Αλμπέρτο Μποτία και Λούκα Τσάπαν να αποχωρούν τραυματίες.

Ο Ισπανός αμυντικός μετά από μία διεκδίκηση με τον Φώτη Ιωαννίδη έπεσε άτσαλα στο χορτάρι και υπέστη κάταγμα ωλένης στο αριστερό χέρι.

Όπως ενημέρωσαν οι νεοφώτιστοι, το πρωί της Δευτέρας (26/2) ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός υπεβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Ιατρικού Π. Φαλήρου, κ. Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο και αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου οκτώ εβδομάδες. Συνεπώς είναι ζήτημα αν θα είναι έτοιμος για τα τελευταία ματς των play-out.

Επίσης, ανησυχία επικρατεί στην Κηφισιά και με τον Λούκα Τσάπαν, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 16′ με ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο. Ο Κροάτης στόπερ πέρασε από μαγνητική και οι άνθρωποι της ομάδας είναι εν αναμονή των αποτελεσμάτων.

H ενημέρωση για τον Μποτία:

«Το πρωί της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, ο Αλμπέρτο Μποτία υπεβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Ιατρικού Π. Φαλήρου, κ. Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, μετά από το συντριπτικό κάταγμα αριστερής ωλένης που υπέστη στη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στον Αλμπέρτο Μποτία έγινε εσωτερική οστεοσύνθεση με πλάκα και βίδες. Ο προσδόκιμος χρόνος αποκατάστασης υπολογίζεται σε περίπου οκτώ εβδομάδες».

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024