Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αναστασίου: «Δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να πετάμε στα σύννεφα»

Αναστασίου: «Δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να πετάμε στα σύννεφα»

Μεγάλη νίκη πέτυχε χθες η Ομόνοια στο ντεμπούτο του Γιάννη Αναστασίου, με τον Έλληνα τεχνικό να μιλά αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Μεγάλη νίκη πέτυχε χθες η Ομόνοια στο ντεμπούτο του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της, επικρατώντας μέσα στη Λεμεσό του Αρη με 2-1, στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος. Ο Ελληνας κόουτς είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του και δήλωσε μετά το ματς:

«Ηταν μια δύσκολη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που παίζει με τρομερή ένταση. Ήταν σημαντικό ότι τα παιδιά το πιστέψανε, το πιο σημαντικό είναι ότι πιστέψανε ότι μπορούμε, δουλέψαμε όλοι μαζί σκληρά. Πάντα όταν δουλεύουμε ως ομάδα και κάνουμε κατάθεση ψυχής θα είμαστε μια ομάδα που δύσκολα θα την αντιμετωπίσει ο οποιοσδήποτε», τόνισε ο Αναστασίου.

«Δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή να πετάμε στα σύννεφα. Ως ομάδα έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, πρέπει ν’ αποκτήσουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας. Ήταν σημαντικό για την ψυχολογία μας που νικήσαμε τον Άρη μετά από επτά παιχνίδια, αλλά έχουμε δρόμο για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Να δουλέψουμε όλοι. Το αποτέλεσμα αυτό δικαιώνει την προσπάθεια μας. Με όλο το σεβασμό στον Άρη, είμαστε η Ομόνοια.», συμπλήρωσε.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024