Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Άμεσες αλλαγές που θα «είναι το εναρκτήριο λάκτισμα» προανήγγειλε η Αυγέρη

ΣΥΡΙΖΑ: Άμεσες αλλαγές που θα «είναι το εναρκτήριο λάκτισμα» προανήγγειλε η Αυγέρη

Την κωδικοποίηση των συμπερασμάτων του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. επιχείρηση η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Η επόμενη ημέρα του επεισοδιακού Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. βρίσκει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τραυματισμένο αλλά όχι διαλυμένο. Η αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωεκλογές ξεκίνησε να μετράει και ο χρόνος είναι πιεστικός.

Η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δώρα Αυγέρη, προσπάθησε να κάνει ένα μίνι απολογισμό για τις εργασίες που κράτησαν ένα τετραήμερο και επικεντρώθηκαν στην παραμονή ή όχι του Στέφανου Κασσελάκη στη θέση του προέδρου.

«Το Συνέδριο παρήγαγε ένα αποτέλεσμα ενότητας», λέει η εκπρόσωπος Τύπου

Επιχειρώντας την κωδικοποίηση για όλο αυτό που συνέβη, είπε (MEGA) «ότι σύσσωμο σχεδόν το Συνέδριο είπε: «Επιβεβαιώθηκε περίτρανα η εμπιστοσύνη στο πρόεδρο, ο κόσμος είπε ότι έχουμε πρόεδρο, υπάρχει εμπιστοσύνη, δεν χρειαζόμαστε εκλογές και πάμε για τα επόμενα βήματα» και εκτίμησε πως «το Συνέδριο παρήγαγε ένα αποτέλεσμα ενότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν είναι διαλυμένος, είναι ενωμένος κι αποφασισμένος για τις επόμενες μάχες», είπε.

«Το Εκτελεστικό Γραφείο θα επανενεργοποιηθεί»

Αναφερόμενη στην επόμενη μέρα, τόνισε πως «είναι ξεκάθαρο ότι στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουμε να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο σε πείσμα αυτών που πιστεύουν ότι έχουμε τελειώσει. Ξέρουν και ξέρουμε πολύ καλά ότι αν ενισχυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και γίνει η ”ραχοκοκαλιά” της προοδευτικής παράταξης θα έχουμε αποτελέσματα από τις ευρωεκλογές».

Σε αυτό το σημείο επικαλέστηκε τον Στέφανο Κασσελάκη και όσα είπε για την ανάγκη να υπάρξουν αλλαγές. «Θα γίνουν άμεσα αλλαγές που θα είναι το εναρκτήριο λάκτισμα. Το Εκτελεστικό Γραφείο είχε συγκροτηθεί επί Κασσελάκη, και σίγουρα θα επανενεργοποιηθεί», υποστήριξε η εκπρόσωπος Τύπου.

Ερωτώμενη ποια θα είναι η επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ στην περίπτωση που τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών δεν θα είναι τα επιθυμητά απάντησε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εργαζόμαστε για τον ΣΥΡΙΖΑ της νίκης και της επόμενης μέρας».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024