Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η McCarthy λέει ότι «δεν θα πλύνει ποτέ ξανά το πρόσωπό της» αφού η Billie Eilish υπέγραψε στο μέτωπο της

Η McCarthy λέει ότι «δεν θα πλύνει ποτέ ξανά το πρόσωπό της» αφού η Billie Eilish υπέγραψε στο μέτωπο της

«Μιας και ρωτάς, στην πραγματικότητα σε γνωρίζω από τη μήτρα, επειδή η μαμά σου ήταν η πρώτη μου δασκάλα αυτοσχεδιασμού. Και μάντεψε σε ποια ήταν έγκυος» είπε η Melissa McCarthy στην Billie Eilish.

Η Melissa McCarthy θα πάψει να φροντίζει την επιδερμίδα της, καθώς δεν θέλει να πλύνει ξανά το πρόσωπο της.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram το Σάββατο, η ηθοποιός, 53 ετών, αστειευόμενη αναφέρθηκε στην αξέχαστη στιγμή κατά τη διάρκεια των βραβείων SAG του Σαββάτου, όταν η Billie Eilish άρπαξε ένα μαρκαδόρο και υπέγραψε στο μέτωπό της.

Κοινοποιώντας μια φωτογραφία από την αλληλεπίδρασή τους επί σκηνής, η McCarthy έγραψε: «Έπρεπε να μαρκάρω ένα πράγμα από τη λίστα επιθυμιών μου χθες το βράδυ και δεν πρόκειται να πλύνω ποτέ ξανά το πρόσωπό μου!».

«Σε γνωρίζω από τη μήτρα»

Η Reese Witherspoon έσπευσε να απαντήσει στην ανάρτηση, γράφοντας: «Αυτό ήταν καταπληκτικό!», ενώ το Netflix – το οποίο μετέδωσε τα βραβεία SAG – σχολίασε: φατσούλες που κλαίνε από τα γέλια.

Η Sharpie συμμετείχε επίσης στο κέφι, σχολιάζοντας την ανάρτηση της McCarthy μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Instagram: «Bucket list moment for us too!».

Στην τελετή του Σαββάτου, καθώς η McCarthy και η Eilish, 22 ετών, παρουσίαζαν το βραβείο για την εξαιρετική γυναικεία ερμηνεία σε κωμική σειρά, η απόφοιτος του Gilmore Girls δεν μπόρεσε να μην αφιερώσει λίγο χρόνο για να ξετρελάνει την τραγουδίστρια του «What Was I Made For?».

Αφού υπενθύμισε στην Eilish ότι οι δυο τους έχουν συναντηθεί «τρεις φορές» στο παρελθόν, η McCarthy μοιράστηκε ένα «διασκεδαστικό γεγονός» που αποδεικνύει ότι οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά.

«Μιας και ρωτάς, στην πραγματικότητα σε γνωρίζω από τη μήτρα, επειδή η μαμά σου ήταν η πρώτη μου δασκάλα αυτοσχεδιασμού. Και μάντεψε σε ποια ήταν έγκυος; «Ήσουν εσύ!», αναφώνησε η πρωταγωνίστρια των Bridesmaids.

Η Eilish απάντησε: «Ουάου, εντάξει … αυτό είναι μεγάλο».

«Περισσότερο YOLO-ing και λιγότερο FOMO-ing»

Η McCarthy συνέχισε ενθουσιασμένη τα κολακευτικά της λόγια για την Eilish, ζητώντας από την εννέα φορές νικήτρια Grammy να υπογράψει το φόρεμά της.

«Απλά προσπαθώ να είμαι πιο παρούσα στο να δημιουργώ αναμνήσεις και προσπαθώ για περισσότερο YOLO-ing και λιγότερο FOMO-ing», εξήγησε πριν υποβάλει το αίτημα. Όταν η Eilish εξέφρασε την ανησυχία της μήπως καταστρέψει την εμφάνιση της McCarthy, η πρωταγωνίστρια της Μικρής Γοργόνας πρότεινε με αστείο τρόπο: «Θα υπογράψεις το πρόσωπό μου;».

Η Eilish δέχτηκε με χαρά να την ικανοποιήσει και πήρε ένα μαύρο μαρκαδόρο από το χέρι της McCarthy. Καθώς το κοινό παρακολουθούσε, η Eilish υπέγραψε στο μέτωπο της McCarthy, προσθέτοντας μια μικρή καρδιά.

Η McCarthy συνέχισε να κουβεντιάζει, ρωτώντας την Eilish για τη διαδικασία της συνεργασίας της με τον αδελφό της τον Finneas στη σύνθεση τραγουδιών.

*Mε πληροφορίες από People | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Netflix | YouTube

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024