Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Κηφισιά στη Λεωφόρο

Δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Κηφισιά στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός και Κηφισιά «κλείνουν» απόψε (25/2, 20:00) στη Λεωφόρο, το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε (25/2, 20:00) την Κηφισιά στη Λεωφόρο για το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Superleague. Οι «πράσινοι» θέλουν την νίκη για να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής και είναι με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την πρόκριση μεσοβδόμαδα στον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, η Κηφισιά, θέλει και αυτή βαθμό η βαθμούς, προκειμένου να «πλασαριστεί» καλύτερα στα play out του πρωταθλήματος, στην μάχη που δίνει για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία.

Ο Παναθηναϊκός, μετά την εντός έδρας «γκέλα» με τη Λαμία και το ισόπαλο 2-2, πήρε μια σπουδαία πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας , αποκλείοντας στη διαδικασία των πέναλτι τον ΠΑΟΚ, που εκτός από το εισιτήριο για τον τελικό κέρδισε και σε ψυχολογία. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ θέλει επιστροφή στις νίκες, για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής και στο -1 από την ΑΕΚ.
Ο Τούρκος τεχνικός, έχει για μια ακόμη φορά, αρκετά ονόματα στο απουσιολόγιο. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζει τους Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Γεντβάι και Χουάνκαρ που παραμένουν στα «πιτς», αλλά και τους μακροχρόνια τραυματίες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, ενώ εκτός είναι και ο Σπόραρ που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον δικέφαλο.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Στον αντίποδα, η Κηφισιά αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές όταν είχε φύγει με το «διπλό» από την έδρα του ΟΦΗ. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, έχει αλλάξει φανερά το παιχνίδι της και μετά την ισοπαλία με τον Βόλο και την ήττα από την ΑΕΚ, θα προσπαθήσει για ένα θετικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο. Η ομάδα των βορείων προαστίων, βρίσκεται στην τελευταία θέση της και ετοιμάζεται ενόψει των αναμετρήσεων με Ατρόμητο και Παναιτωλικό που είναι τα δυο τελευταία πριν τα play out.
Ο προπονητής της ομάδας δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους, Γκόμπελιτς, Σολόα και Σπίνο, αλλά και στους ανέτοιμους, Κρίστινσον, Σναϊντερλάν, Παπασάββας, Ίλιεφ, Αντούνες και Αντερέγκεν.

Αναλυτικά η αποστολή της Κηφισιάς:

Νικοπολίδης, Αντωνόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μποτία, Παρράς, Μιλίτσεβιτς, Τσάπαν, Τεϊσέιρα, Σμπώκος, Τσανάτζια, Πρίτσας, Νίνης, Γιόβαντσιτς, Κωνσταντακόπουλος, οζέγκοβιτς, Τετέι, Μενέντες, Κρισιούμα, Κλωναρίδης, Μπιφουμά

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024