
Κέπα: «Θέλω να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά…»
Δεν χάνει ευκαιρία να εκφράζει την θέλησή του να παραμείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Ισπανός τερματοφύλακας Κέπα που είναι δανεικός από την Τσέλσι.
Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Τσέλσι κατέληξαν το περασμένο καλοκαίρι σε συμφωνία για τον δανεισμό του Κέπα Αριθαμπαλάγκα για μια σεζόν στον ισπανικό σύλλογο.
Ο 28χρονος Ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος εντάχθηκε στην Τσέλσι από την Αθλέτικ Μπιλμπάο το 2018 έναντι αμοιβής ρεκόρ 80 εκατομμυρίων ευρώ για έναν τερματοφύλακα, επανέλαβε πως θέλει να παραμείνει στη Μαδρίτη και τα επόμενα χρόνια.
«Η Ρεάλ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ποιος δεν θα ήθελε να παίζει εδώ; Σίγουρα θα ήθελα να μείνω και τα επόμενα χρόνια στην ομάδα και να τη βοηθήσω να κατακτήσει ακόμη περισσότερα τρόπαια. Θα κάνω τα πάντα για να μείνω και μετά το καλοκαίρι», ήταν τα λόγια του Ισπανού κίπερ.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν επιθυμεί να ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς για τον Κέπα στο τέλος της χρονιάς
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βάσκος τερματοφύλακας αποκτήθηκε ως δανεικός από τους Μπλε, με την μορφή δανεισμού, προκειμένου να καλύψει το κενό του τραυματία Κουρτουά, και μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση της Ρεάλ δεν διατίθεται να αγοράσει τον 29χρονο τερματοφύλακα αφού ο Κουρτουά θα επιστρέψει το καλοκαίρι και θα πάρει φανέλα βασικού, ενώ σαν δεύτερος πορτιέρε στο ρόστερ υπολογίζεται ο Αντρέι Λούνιν, ο οποίος φέτος όποτε αγωνίστηκε έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.
- Κερατσίνι: Ανδρας έπεσε στο κενό από μπαλκόνι 2ου ορόφου ενώ τον «προσέγγιζαν» αστυνομικοί
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Γκρίνιες, εμφύλιοι, αλληλοκαρφώματα
- Νέες κυρώσεις προς την Κούβα ανακοίνωσε ο Μάρκο Ρούμπιο
- Ο Λούλα δηλώνει πολύ ικανοποιημένος μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ – Στο τραπέζι τα ορυκτά
- Europa League: Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί ο τελικός
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 08.05.2026]


