Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης: Η εμπιστοσύνη στους «παλιούς» στέλνει τον Κέπα στην Τσέλσι

Ρεάλ Μαδρίτης: Η εμπιστοσύνη στους «παλιούς» στέλνει τον Κέπα στην Τσέλσι

Η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει την επιστροφή του Τιμπό Κουρτουά και δείχνει πως η λύση που βρήκε στο πρόσωπο του Κέπα δεν θα είναι μόνιμη.

Οι τραυματισμοί που μαστίζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν την έχουν οδηγήσει σε πολλές λύσεις ανάγκης, μία εκ των οποίων ήταν και ο Κέπα Αριθαμπαλάνγκα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, επιλέχθηκε να είναι ο αντικαταστάτης του Άλισον, μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη ο Βέλγος και τον αφήνει ακόμη εκτός αγωνιστικής δράσης, με τη «Βασίλισσα» να αποκτά από την Τσέλσι ως δανεικό για τη φετινή σεζόν τον Κέπα.

Ο Ισπανός πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις, με τη Ρεάλ να βρίσκεται στην κορυφή της La Liga και άνετα στους «16» του Champions League, ωστόσο η τύχη του «γύρισε την πλάτη», αφού τραυματίστηκε στο χέρι, με τον Ουκρανό Λούνιν να κάθεται κάτω από τα δοκάρια της εστίας των «Μερένχες».

Ο Λούνιν και ο Κέπα

Οι εμφανίσεις του 24χρονου Ουκρανού, ο οποίος κράτησε το «μηδέν» σε 3 από τα 7 παιχνίδια που έπαιξε, κάνουν τους ανθρώπους της Ρεάλ να παίρνουν την απόφαση να τον στηρίξουν και να διατηρήσουν αυτόν για «δεύτερο» τερματοφύλακα, πίσω από τον Κουρτουά, όταν επανέλθει από τον τραυματισμό του ο Βέλγος και να μην προχωρούν σε αγορά του Κέπα από την Τσέλσι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δανεισμός του Ισπανού στη «Βασίλισσα» επομένως θα λήξει όπως όλα δείχνουν στο τέλος της σεζόν, χωρίς να ενεργοποιείται η οψιόν αγοράς του.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024