Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καβάλα: Συνελήφθησαν τρία άτομα για τον άγριο ξυλοδαρμό του 17χρονου στον δημοτικό κήπο

Καβάλα: Συνελήφθησαν τρία άτομα για τον άγριο ξυλοδαρμό του 17χρονου στον δημοτικό κήπο

Οι τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 17, 27 και 38 ετών ανήκουν στη ομάδα που χτύπησε τον νεαρό και αντιμετωπίζουν την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 17χρονου που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Καβάλα.

Οι τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 17, 27 και 38 ετών, όπως αναφέρει το kavalanews.gr, οι οποίοι ανήκουν στη ομάδα που χτύπησε τον νεαρό, αντιμετωπίζουν την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το επεισόδιο που έλαβε χώρα στον δημοτικό κήπο της Καβάλας οφείλεται σε προσωπικές διαφορές μεταξύ των εμπλεκομένων.

Τι είχε συμβεί

Είναι βράδυ Πέμπτης, στο κέντρο της Καβάλαςμ και μια ομάδα νεαρών ξυλοκοπούν ανελέητα έναν 17χρονο μαθητή στον δημοτικό κήπο.

Ο ανήλικος έχει πέσει στο έδαφος. Αβοήθητος… Δέχεται απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι και τα πλευρά.

Στο σημείο καταφθάνουν τρέχοντας και άλλοι νεαροί. Τον χτυπούν με μανία με κλωτσιές και μπουνιές και του σπάνε τη μύτη μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών.

«Βλέπουμε μια μεγάλη παρέα ατόμων 10, 15 άτομα σίγουρα να έχουν περικυκλώσει ένα παιδί και να το βαράνε. Ο ένας τον βαρούσε, τον έριξε κάτω και μετά άρχισαν να τον βαράνε και οι υπόλοιποι», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

Κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες κατέγραφαν τον άγριο ξυλοδαρμό με τα κινητά τους τηλέφωνα δίχως να επέμβουν, ενώ ένας άνδρας μπήκε στη μέση για να σώσει το νεαρό αγόρι.

«Παιδιά εγώ μπροστά ήμουν. Δεν ήταν δύο, δεν ήταν τρεις. Ήταν πάνω από 30 άτομα και δεν ήταν όλα παιδιά. Εγώ μόνο ντροπή και απογοήτευση νιώθω να βλέπω τέτοιες εικόνες σε κεντρικότατο σημείο της πόλης από τόσα πολλά άτομα. Χάθηκε το νόημα του να είσαι άνθρωπος πια», γράφει άλλος μάρτυρας στο Facebook.

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024