Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλα τα βλέμματα στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Όλα τα βλέμματα στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το Σάββατο (24/2) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Volley League.

Με ντέρμπι συνεχίζει τη «μάχη» του πρωταθλήματος, το Σάββατο (24/2), η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Στις 19:00 (OSFP TV), οι ερυθρόλευκες αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ, την οποία υποδέχονται στο κλειστό του Ρέντη, για την 19η αγωνιστική της Volley League.

Κόντρα στις «κιτρινόμαυρες», τα «κορίτσια» του Λορέντζο Μιτσέλι, που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους, να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν «καθαρή» νίκη, κατακτώντας ένα σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια.

Λορέντζο Μιτσέλι: «Μεγάλο ματς έρχεται. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε, θέλουμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Πρέπει να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο σε αυτή τη σημαντική περίοδο της σεζόν. Παίζουμε στην έδρα μας, θα είναι ένα σημαντικό ματς και πρέπει να κερδίσουμε, για να μην χάσουμε την πρώτη θέση στην κατάταξη ως το φινάλε».

Τζίνα Λαμπρούση: «Προετοιμαζόμαστε και δουλεύουμε σκληρά για το παιχνίδι του Σαββάτου, γιατί θέλουμε να διατηρήσουμε την πρώτη θέση και να διευρύνουμε το σερί των νικών που έχουμε».

Νιζέτιχ: «Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στην ΑΕΚ, το σερβίς θα παίξει καθοριστικό ρόλο»

Ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, με την ακραία της πειραϊκής ομάδας, Γιας Νίζετιχ, να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και να τονίζει ότι μεγάλο ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης θα παίξει το σερβίς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Γιας Νίζετιχ:

«Το ματς με την ΑΕΚ θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να προετοιμαστούμε για το Final-4 του Κυπέλλου, το οποίο είναι από τους βασικούς μας στόχους στη σεζόν. Επίσης, θέλουμε τη νίκη, για να διατηρήσουμε την πρώτη θέση που έχουμε στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ στη συνέχεια, ακολουθούν και τα πλέι οφ.

Είμαστε μια ομάδα… πολεμική, ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια, που τα δίνει όλα! Και αυτό θα κάνουμε και το Σάββατο. Δουλεύουμε, για να βελτιώνουμε συνεχώς το αγωνιστικό μας επίπεδο. Το σερβίς μπορεί να μας βοηθήσει πολύ, το Σάββατο, για να κερδίσουμε το ματς κόντρα στην ΑΕΚ», τόνισε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς και η ΑΕΚ στην τρίτη με 40.

Sports in

Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση που έκανε στον άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ στην Τούμπα, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν καλείται ο Αργεντινός από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024