Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού

Πρόκριση στα χαρτιά για τον Παναθηναϊκό.

Την απόρριψη της προσφυγής του Ολυμπιακού και την πρόκριση του Παναθηναϊκού (σ.σ στα χαρτιά) στο Final 4 του League Cup αποφάσισε το ΑΣΕΑΔ.

Μια απόφαση, που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, καθώς είναι ενάντια στον κανονισμό της Λίγκας, ο οποίος προβλέπει ρητά ότι το παιχνίδι θα πρέπει να συνεχιστεί από την αρχή (0-0) του δεύτερου σετ.

Με δεδομένο ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το σκεπτικό, πρόκειται για μια πρωτόγνωρη απόφαση, καθώς είναι αντίθετη με τον κανονισμό της διοργανώτριας Αρχής.

Η πρωτόδικη απόφαση ήθελε τον Παναθηναϊκό να παίρνει το παιχνίδι στα χαρτιά, με τον Ολυμπιακό, όμως, να προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ και να ζητάει τη συνέχιση της αναμέτρησης, όπως προβλέπει ο κανονισμός της Λίγκας. Η προσφυγή του πειραϊκού συλλόγου, ωστόσο, απορρίφθηκε, όπως επίσης και η πρόσθετη παρέμβαση του Παναθηναϊκού, που έκανε ότι μπορούσε για να πάρει εκτός αγωνιστικών χώρων την πρόκριση στο Final 4 του Λιγκ Καπ.

Μια περίεργη απόφαση και άπαντες πλέον περιμένουν να διαβάσουν το σκεπτικό, με το οποίο θα γίνουν γνωστοί οι λόγοι της απόρριψης της προσφυγής του Ολυμπιακού. Πρόκειται για την αναμέτρηση η οποία διεκόπηκε με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού (σ.σ 18-11 υπέρ του Παναθηναϊκού το δεύτερο), λόγω των επεισοδίων που έγιναν έξω από το κλειστό του Ρέντη και είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024